Monday, 18 December 2017

Tme And Money Freedom



Change Your Journey Life With
 Hai O Bisness




Cantiknya tarikh hari ni 18.01.18❤
Ada yang nak buat tarikh ni jadi tarikh terindah dalam Journey Of Life ?


Miss Lien sebenarnya mencari ORANG yang SERIUS nak mula berniaga dengan kaedah free cost markerting.

Kriterianya simple je.

1) Ada kenderaan sendiri

2) Mempunyai modal/boleh sediakan/usahakan modal (boleh PM Miss Lien for this matter)

3) Ingin merubah kehidupan

4) Pandai guna smart fon, wajib ada facebook

5) Pendidikan tidak penting, yang penting memang nak bina savings dan tutup hutang piutang lama


( Personal coaching with mentor )


( Personal coaching )


( Group Coacing )


( Personal coaching dirumah jer )


( Personal coaching bersama rakan kongsi )


Apa anda akan dapat?

1) Personal coaching bisnes dari Miss Lien, how to set up business, sehingga how to grow your business.

2) Income bermula dari 4angka-5angka setiap bulan.

3) Miss Lien akan guide dan monitor sales bulanan bermula dari minimum RM20,000 sales sehingga ke RM100,000 sebulan. Ini adalah satu proses, tapi Miss Lien akan guide dari segi marketing plan dan bagaimana membina team!

4) Akan membina 1 empayar bisnes korang sendiri bersama team yang terdiri daripada stokis2/agent2 korang sendiri

5) Modul bisnes online disediakan! Tinggal nak share kat korang je.

6) Melancong ke luar negara 2x setahun

7) Slip income bulanan yang LAKU dgn bank

8 ) Gifts memang havoc seperti Swarovski dan sebagainya sebagai reward!

( Gelang Swarovski, mahal tue )


( Jam tangan )


Sesiapa sahaja boleh join biz nie, tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Tak perlu komen disini, korang boleh terus PM or Wasap.my/601110400585


( Jom bisness )


 ( PROMOSI DAFTAR AHLI RM50 PERCUMA SEBOTOL SHAMPOO MARINE ESSENCE BERNILAI RM38, IBARAT ANDA BERDAFTAR HANYA CUMA RM12 SAHAJA ! )

( SIAPA TAK NAK BARANG FREE, ANGKAT TANGAN ! )


Kita niaga bersama insyaAllah!
Yang penting, berniaga biar sampai keluar RESULT yang diri sendiri puas hati!


wasap 011 - 1040 0585
www.mazlinshohimi.blogspot.com


#SHOMBatuCaves
#ProjekBerjasaSambilMerasa

#PencarianProtege
#PencarianRakanKongsi
#BisnesOnline

=================================

TIME AND MONEY FREEDOM


Best sangat pagi - pagi bergolek dulu dengan anak sebelum hantar pergi nursery, tadika & sekolah. Cium bau masam manis anak - anak memang #AWESOME

Siapa nak semua tue???

Jika diberi pilihan,ofkos la 1st choice kita pilih anak - anakkan. So perkara yang nak dielakkan dalam hidup ialah 

FREE FROM PUNCH CARD!!

Letih kerja ikut masa yang ditetapkan, dengan hadap jem pagi petang, gaji ciput kerja berlambak dan macam - macam lagilah...

Letihhhhh.....

Zaman era teknologi moden yang semakin hebat ni, semua orang perlu ada pekerjaan kedua untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.

SIAPA YANG SESUAI???

Semua orang sesuai baik wanita ataupun lelaki. Suri rumah, wanita bekerjaya, yang belum berkahwin, menggangur, sangat - sangat digalakkan untuk jana pendapatan yang HEBAT, melalui produk - produk yang berkualiti keberkesanannya pada kesihatan tubuh badan, kecantikan sekaligus memberikan keyakinan yang tinggi pada diri.



MODAL ???

RM50 jerrr..

Dapat macam - macam benefit tau!

πŸ‘ Income RM1000 - RM5000
πŸ‘ Mudah duplikasi
πŸ‘ FREE online coaching
πŸ‘ FREE personal coaching
πŸ‘ FREE trip melancong oversea 2 kali setahun
πŸ‘ Kenaikkan bonus ikut prestasi
πŸ‘ Ada payslip
πŸ‘ Ada elaun untuk anak cemerlang belajar

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#TrustedSellerHerbaMaharani
#TrustedSellerMinKaffe
#TrustedSellerMinChaMilkTeaByFazura
#TrustedSellerHaiOGarlicTablet
#TrustedSellerMarineEsence



Modal tak ada?
Kalau nak tau, modal paling besar adalah diri sendiri. Diri sendiri kena kuat, bersemangat, rajin dan tidak putus asa. Modal besar sekali pun belum tentu dapat buat kita jadi seorang yang BERJAYA, kalau tiada usaha, tak buat apa yang guru ajarkan, tak dapat la capai matlamat untuk bebas kewangan nie.




Jom join Miss Lien untuk bina empayar perniagaan bersama SHOM (  Sahajidah Hai O Marketing  ). SHOM dah sediakan platform yang sangat bagus  dan banyak beri benefit untuk usahawannya. Ramai dah berjaya, lambat atau cepat pasti akan dapat jika disertakan kekuatan, kerajinan, semangat kental dan tidak putus asa. TRUST ME!!

Itulah sebenarnya penentu KEJAYAAN!

#PencarianProtege
#JanaPendapatanLebih
#IncomeKeDua
#HariHariCash


Jangan segan silu bertanya, tak tanya tak tau, sesat jalan.

Miss Lien sedia membantu sehabis jaya anda yang inginkan TIME AND MONEY FREEDOM.

Janji, pokok pangkalnya diri sendiri. NAK buat. Jika benar - benar nak ubah kehidupan, diri sendiri & keluarga, boleh contact :

Miss Lien
011-1040 0585

#JanaPendapatanDariRumah
#JomMulaBisnes
#FreePersonalCoaching
#FreeGroupCoaching
#FreeOnlineCoaching
#BisnesBermentor
#JanaKeyakinanDiri
#JualProdukViral
#IncomeKe2Masyuk
#CashHujungJari
#PartTimeOfMagic
#UsahawanMuda
#AgentWanted
#Distributor

=================================


My Life

Miss Lien nak g pos barang customer nie, tapi sebelom tue bagi baby Muhammad kenyang dulu, ada ke yang nak  join postage sekali hari nie?

πŸ“² www.wasap.my/601110400585
www.mazlinshohimi.blogspot.com

#PremiumBeautifulShahAlam
#HerbaMaharaniShahAlam
#MinKaffeShahAlam


Perempuan ni, kalo nak cite kehebatan, kelebihan atau kekurangan dan kelemahan kita memang boleh tulis beribu - ribu jawapan, tapi cuba uols tengok dan bandingkan yew.

Suami pukul 6 pagi bangun madi, solat, makan sarapan, keluar jam 8 pagi gi kerja, balik pukul 5.30 petang, mandi, rehat, solat, tengok hp, makan, tengok tv, tengok hp last - last tido berdengkur - dengkur😬

Isteri pukul 5 pagi dah bangun, prepare barang anak sekolah, masak, gerak anak mandi, solat, prepare sarapan, gi kerja bagi yang bekerja, suri rumah pulak terus hantar anak gi sekolah, basuh baju, sidai baju, kemas rumah, sapu sampah, lipat baju, masak, amik anak balik sekolah, tunggu anak makan, solat, hantar pulak gi sekolah agama, standby untuk masak petang, petang amik anak, masak makan malam, bagi baby susu, basuh berak n macam - macam lagi lerrrr😯😯😯

Banyak nooo kerja si isteri dari kerja si suami, setuju ke idokkkk? 

Tapi semua tu isteri lakukan dengan ikhlas nak bantu suami dari di bebani dengan perkara - perkara dirumah..

Penat kalo tak ikhlas tau!

Macam Miss Lien memang bekerja, balik rumah terus jadi suri rumah, macam - macam benda nak kene buat dan fikir, lagi - lagi anak Miss Lien 5 orang, kome rasa mudah kew nak buat semua tue??

Dalam kesibukan seharian, Miss Lien nie sempat lagi buat biz online produk Hai O tau, buzy la tahap gaban pun, Miss Lien tetap kene buat semua kerja, badan kene la kuat, sebab tue bangun jew pagi - pagi telan terus pil hebat #HerbaMaharani, selang sejam minum air penyumbang tenaga #MinKaffe, jadi tenaga memang betul power everyday.

Kurus dengan menghadap situasi hari - hari, Miss Lien manjakan badan dengan sarungkan #BajuRenjatLemak yang senang bergerak 360° #PremiumBeautifulCorset. Sampai la nie badan tetap maintain bergetah orang kata, orang la kata bukan Miss Lien tau😜

Nak tenaga kekal sepanjang hari, contact  Miss Lien πŸ“² 011-10400585

Macam - macam produk #TERBAIK Miss Lien ada jual, niat Miss Lien nak bantu wanita - wanita diluar sana jadi lebih sihat, kuat, berdikari dan paling best ada #IncomeGeliGeli..

Best, best, best

😍😍😍

#PremiumBeautifulMurah
#HerbaMaharaniMurah
#MinKaffeMurah
#GarlicTabletMurah
#MagicOfPartTime
#IncomeGeliGeli
#SetKempisPerut


=================================




THE WAY TO GET EASY MONEY




 Alkisah

Macamana boleh jadi judges untuk karihome? Search kat fb karihome malaysia. Kat situ ada terma & syarat. Yang penting anak mesti minum susu karihome tue.

Nak jadikan cerita, adik Miss lien sebenarnya yang ajak masuk contest nie, die last 2 years join & best katanya..

( nie la adik Miss Lien, yang pakai baju warna biru, sama tak muka kami? Hehe )

Miss lien pon join je ler, tak rugi apa pun. Bukan kene keluar duit, sesen pon tak.

Bile dah join, memang happenings sungguh la, terkejut macam nak gugur jantung, kaki rasa nak tercabut, fikiran ligat berfikir & dapat team yang memang bersemangat.

Bayangkan Miss Lien main games yang boleh jantung tertinggal kat atas : Monsun 360° 😭😭😭. Memang suka tapi takutttt yak amat😲 terjun tutup mata n tau - tau napew tak bergerak nie, rupa - rupanya dah sampai bawah, siap kene gelak dengan orang yang jaga tuπŸ˜’, naik jew kat darat menggeletar kepala lutut n kaki tau sebab cuakkk giler.

 ( Monsun 360 ° )


Lepastu, naik tornado vuvuzela  yang paling beso yak amat tue.. perghhhhh, kalo bagi peluang memang nak naik sekali lagi sebab nak bukak mata plak, tadi naik tak bukak mata sebab takuttt.. Miss lien nie berani tapi suka tutup mata,yang nie naik dalam 5 kew 6 orang. Pegangla kuat -kuat kalo rasa tak nak terpelanting keluar dari tornado tue. Memang scary habis..

( tornado vuvuzula, tengok rupa pun dah scary )

Yang terakhir flying fox, tapi time my team sampai dieorg close untuk rehat, legaaaaa.. dah skip kat situ..

Terus lari g kat checkpoint n rupanya kitaorg team first yang sampai..

Tunggu all team tiba, umum siapa menang. Team Miss Lien dapat tempat ke2. Alhamdulillah. Dapat cash RM2000.



Sebelom nak tamat ada la beberapa aktiviti simple yang mana hadiahnya berupa cash money juga..

Haaa, nampak tak kat sini yang bukan susah sebenarnya nak dapatkan duit, hanya perlu USAHA, DOA, TAWAKAL.

TOTAL TAK SAMPAI SEPARUH HARI HAVE FUN DAPAT LA RM650.. sikit kew banyak uols rasa? Adik Miss lien dapat la RM900..

Bestkan kalo kita tau strategy macamana nak dapat duit sekelip mata.

PASTIKAN ANDA GRAB PLATFORM YANG BETUL 

Miss lien sangat - sangat boleh bantu orang yang betul berminat nak beranakkan duit tapi tak tau cara.

Tekan jer link nie www.wasap.my/601110400585

www.mazlinshohimi.blogspot.com

Miss Lien bantu habis - habisan😊





Wasap Miss Lien 
011-1040 0585





Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Friday, 15 December 2017

Info Lengkap Premium Beautiful Yang Anda Perlu Tahu






Apa itu Premium Beautiful ?




Premium Beautiful adalah pakaian dalam kesihatan dan pembentukan kontur badan gabungan teknologi Far Infrared Rays ( F.I.R.). Ia pencetus revolusi pakaian dalam di Malaysia yang direkacipta khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Kajian mendapati kesan F.I.R. di dalam Premium Beautiful dapat memulih, merawat dan meningkatkan kesihatan tubuh badan apabila dipakai secara berterusan. Ia membantu badan terutama di bahagian payudara, pinggang dan pinggul dengan  betul agar lebih menarik, mempersona dan menawan. Ia juga dapat mencegah kanser payudara.












Keistimewaan Utama Premium Beautiful



1. Premium Beautiful ialah korset No 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita - wanita Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan pada tahap yang paling optimum. Ia bukan sekadar korset biasa, tetapi :



> Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran.

> Fokus 30% untuk pembentukan badan.

> 100% memberi keyakinan kepada wanita.

> Membantu melancarkan perjalanan darah dan
 meningkatkan kadar metabolisma dalam badan. Menariknya, ia mempunyai WARRANTY seumur hidup.

> Bermakna, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikkan. Ianya PERCUMA. Ia mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.



2. Mengandungi Far Infrared Rays ( F.I.R.).



>  Mendapat pengiktirafan antarabangsa  (American Chiropratic Assosiation ).

>  Pengiktirafan daripada pakar sakit belakang USA, Qubec dan Kanada.

>  Fabrik Akwatek dan Akwadyne yang selalunya digunakan untuk baju angkasawan.

>  Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, Premium Beautiful boleh memanaskan badan si pemakai. so tak ada la rasa sejuk sangat.

> Paling penting, MENYAH BAU BADAN si pemakai.



3. Setiap jahitan pada kain Premium Beautiful disulam dengan sejenis batu kristal yang dinamakan TOURMALINE dan ia menghasilkan gelombang Far Infrared Rays Technology ( F.I.R.). Itulah rahsia yang terdapat pada setiap jahitan Premium Beautiful sekaligus memberi kesan kebaikan pada si pemakai.



4. Mempunyai kuasa regangan 360 darjah dimana bila pakai Premium Beautiful korset, pergerakkan kita takkan kaku macam robot ataupun kayu. Kerana dengan kuasa regangan ini kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam, berzumba, beryoga dan sebagainya.



5. Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi korset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau tetulang korset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.








CIRI - CIRI DAN FUNGSI BAHAGIAN PADA PREMIUM BEAUTIFUL



1. LONG BRA






πŸ‘™ Long bra premium beautiful sangat unik bila mana ianya di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dan beralih ke belakang.



πŸ‘™ Tali bra premium beautiful pula sangat tinggi kualiti sebab pakai la bertahun lama pun, ianya takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Paling unik bila bra premium beautiful ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah sakit belakang.



πŸ‘™ Bagi anda yang mempunyai masalah puting tenggelam, ia menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra premium beautiful untuk memastikan puting payudara kembali tegang bagi memudahkan proses penyusuan bayi.



πŸ‘™ Ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful kerana sepanjang proses kehamilan ini anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra premium beautiful juga membantu proses aliran susu berjalan dengan lancar.




2. WAIST NIPPER ( BENGKUNG )



πŸ‘™ Batang keluli memori ( ada 7 tulang kesemuanya ) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk . Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan - keselesaan sepanjang hari. Kesan 
' effect ' pemakaian kimono pada wanita Jepun ini diaplikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. Anda tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang / belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

πŸ‘™ Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

πŸ‘™ Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang ' boroi '.

πŸ‘™ Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik - menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Sehingga kini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus - made in Japan bukan seperti tali biasa, tapi sangat kukuh buatannya.


3. LONG GIRDLE ( SELUAR )



πŸ‘™ Inilah rupa bentuk long girdle premium beautiful. Kalau anda perhatikan, bentuk hadapan girdle ini sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Dimana peranan utama di bahagian depan long girdle ini adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sedikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 

πŸ‘™ Banyak sangat peranan long girdle ini selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun. Premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagian peranakan wanita.

πŸ‘™ Bahagian belakang long girdle premium beautiful ini pula, jika diperhatikan ianya mempunyai bentuk LOVE pada bahagian punggung. 

πŸ‘™ Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur punggul yang sempurna. Sekiranya anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak.menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle premium beautiful ini untuk membentuk dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon.


Premium beautiful - korset cantik , korset sihat.
Ada orang cari premium beautiful korset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin. Banyak sangat gelaran untuk korset ni, ada orang panggil, set berpantang, set kurus, set kesihatan, korset abang sayang...

Walau apa pun panggilannya dan kegunaannya,tujuan utama korset pelbagai guna ini direka khas 70% selesaikan masalah kesihatan, 30% untuk kecantikan, 100% keyakinan.


Antara penyakit yang dapat dirawat dengan premium beautiful korset ini : 

Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak hamil / nak zuriat
Peranakan jatuh
Payudara kendur
Breast cancer
Period tidak teratur
Period tidak stabil
Hormon tidak stabil
Masalah emosi
Nak berkahwin
Nak badan cantik
Nak reshape body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan.
Bengkung moden
Set berpantang
Set bersalin
Mengetatkan vagina secara semulajadi.


Bila pakai kompem cik abang puas hati tersenyum sampai ke telinga. Badan cantik, hubungan semakin intim. Sebab tu orang panggil korset abang sayang.

Dapatkan dengan harga kasih sayang sekarang,

Call / Wasap Miss Lien
011-1040 0585

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#InfoLengkapPremiumBeautiful


CARA PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL

1. LONG BRA



πŸ‘‰ Sarungkan bra ke badan dan kemaskan 
( masukkan )  payudara ke dalam cawan bra.

πŸ‘‰ Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.

πŸ‘‰ Bongkokkan badan, tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak, dibawah lengan, lalu dibawa kehadapan dan masukkan ke dalam cup bra.

πŸ‘‰ Laraskan tali bra dan kemaskan bra ' cup ' supaya dapat kedudukan yang selesa.


πŸ‘‰ Betulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


2. WAIST NIPPER



πŸ‘‰ Kedudukan bengkung pastikan ' batu permata ' berada betul - betul di tengah badan. Pasang kesemua cangkuk ( position cangkuk memang di tepi badan ).

πŸ‘‰ Betulkan kedudukannya.

πŸ‘‰ Silangkan tali dibelakang, tahan nafas dan tarik tali ( membawa kesan pinggang meramping ) & bawa cangkuk kehadapan. Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

πŸ‘‰ Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.


3. LONG GIRDLE



πŸ‘‰ Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle. Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.

πŸ‘‰ Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan dan belakang & tarik lebihan lemak ke atas . Perbetulkan kedudukannya agar selesa. 

πŸ‘‰ Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih dan perit, bermakna girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa & nampak kemas sepanjang hari.

BERHATI - HATI !!!!!!

Kesemua cara pemakaian yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar dari agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa & tidak mendapat hasil yang diinginkan.





KEGUNAAN / KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET



πŸ‘‰ Ramai beranggapan bila sebut korset jer, mesti nak kurus, pinggang kecik. Bila pakai jer mesti ketat, susah nak bernafas dan pening kepala.

πŸ‘‰ Buat pengetahuan semua, premium beautiful korset ni memang sangat - sangat tak sama dengan korset kat luar sana. Kalau sarung korset ni CONFIRM tak nak buka dah, sebab sangat - sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang akan berbentuk mengalahkan che ta tau !!!

Sebenarnya, premium beautiful ni banyak sangat kegunaannya dan kalau Miss Lien bagitau mesti korang tak percaya sebab ianya bukan untuk kuruskan badan sahaja, tapi direka khas untuk membantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan diri.


Antara kelebihan premium beautiful korset ialah dalam menyelesaikan masalah kewanitaan seperti : 

*Migrain / sakit kepala
*Senggugut
*Period tidak teratur
*Period pain
*Cyst
*Fibroid
*Buasir
*Keputihan
*Batu karang
*Sembelit
*Gastrik
*Sakit belakang / slip disc
*Dapatkan berat badan ideal
*Hilangkan bau badan
*Nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan & senaman.
*Mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan & menganjalkan payudara yang kecil serta mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh. 
*Mengetatkan vagina / rahim wanita 
( tak perlu makan jamu bagai dah ).
*Mengurangkan kesan rekahan ( strethmark ) pada perut dan betis selepas bersalin.
*Bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan.
*Membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak.
*Menaikkan punggung yang jatuh dan leper.
*Membantu memperbanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusui bayi.
*Melambatkan pertumbuhan & pembiakkan sel kanser ( jika di peringkat awal, mampu menghapuskan sel kanser ).

Nak cari premium beautiful Cari Miss Lien
Top Agent Premium Beautiful Expert

call / wasap :
011-1040 0585

#PremiumBeautifulPromo




CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL



✖ Dilarang menggunakan syampoo @ losyen beralkali tinggi
✖ Dilarang menjemur pakaian di bawah sinaran cahaya matahari
✖ Dilarang menggunakan seterika
✖Dilarang menggunakan mesin basuh
✖ Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air.


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL



✌ Letakkan 1 penutup ' liquid wash ' dalam baldi yang berisi air suam.
JANGAN guna sabun @ pencuci lain selain dari premium beautiful wash ( boleh dapatkan dari Miss Lien, agen sah ).
✌ Hanya rendam 10 minit sahaja sambil gosok gosok premium beautiful anda.
✌ Bilas dengan air bersih.
✌ Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari 
( elok di dalam rumah ). 

Premium Beautiful cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah..





MENGAPA HANYA BOLEH DICUCI MENGGUNAKAN PREMIUM BEAUTIFUL WASH SAHAJA ?


πŸ‘ Bersifat lembut dikhaskan untuk lingerie sahaja.
πŸ‘ Esktrak tumbuhan dan vitamin.
πŸ‘ Tidak melunturkan warna fabrik.
πŸ‘ Faedah kepada kelembapan kulit ( lembut & moisture ) - tidak mengeringkan kulit semasa membasuh.
πŸ‘ Menghapuskan bakteria dan bau.
πŸ‘ Keharuman bunga - bungaan 
( keharuman terasa seluruh bilik air ).


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRANDS. Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya. Produk yang sentiasa mendapat tempat di hati para wanita. 

Untuk dapatkannya, boleh hubungi Miss Lien agen sah & diiktiraf : 

Call / Wasap :
011-1040 0585

#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam






PREMIUM BEAUTIFUL - THE BEST BODY SHAPING LINGERIE



Kenapa Miss Lien suka sangat dengan premium beautiful korset ni? 

Jawapan : Sebab dari Miss Lien mula pakai sampai sekarang memang inilah korset paling sedap dipakai. Kalau tak pakai rasa BOGEL, hehehe.
Tak mudah meregang & sentiasa rasa dirangkul erat, rasa macam sentiasa dipeluk erat jer. Best sangat - sangat.




Hah, tengok tu, bukan Miss Lien sorang je yang kata premium beautiful ni best tau, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARDS 2015 pun mengakuinya. Simply is best !! 




Wahh, memang banyak sangat award Premium Beautiful korset ni. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 & disiarkan dalam majalah women's weekly. DiIKTIRAF sebagai produk SUPERBRANDS dan satu - satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang belakang terbaik serta rawatan slip disc.

FREE consultation & FREE fitting Premium Beautiful,

Call / Wasap Miss Lien
011-1040 0585


#FreeConsultation
#FreeFitting





PREMIUM BEAUTIFUL - KORSET CANTIK, KORSET SIHAT



Ada orang cari premium beautiful ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk korset ni. 
Ada orang panggil,

πŸ‘‰ Set berpantang
πŸ‘‰ Set kurus
πŸ‘‰ Set kesihatan
πŸ‘‰ Korset abang sayang & macam - macam lagi.

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama korset pelbagai guna ni direka khas 70% untuk selesaikan masalah kesihatan, 30% untuk kecantikan & 100% untuk keyakinan diri.

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai ke telinga. Badan cantik, hubungan semakin intim. Sebab tu orang panggil korset ni, KORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang.

The real Premium Beautiful Expert,
Call / Wasap Miss Lien
011-1040 0585

#PremiumBeautifulDamansara







PREMIUM BEAUTIFUL FABRIC - TEKNOLOGI AKWATEK & AKWADYNE



Bangun pagi ni, teringat lupa jemur my BFF yang basuh malam tadi. Alamak memang tak selesa la jawabnya hari ni kalau tak pakai korset premium beautiful. Tapi saja jer tadi raba - raba korset premium beautiful yang tersangkut kat aircond. Rasa macam nak melompat bila raba - raba long bra, girdle semua kering. Wa wa wa... best 
sangat - sangat.

Terus sarung dan dengan confident je keluar kerja. Inilah kebaikan premium beautiful berbanding korset lain. Dengan fabrik akwatek & akwadyne ni memang cepat sangat kering. Anginkan kat kipas, tak sampai 2 jam kering dah. Fabrik ini juga yang di gunakan oleh penyelam dasar laut.


APA ITU AKWATEK & AKWADYNE? 

Premium beautiful dibuat dari fabrik akwatek & akwadyne yang berkualiti tinggi dan dijamin tahan bertahun - tahun lamanya. Secara umumnya, fabrik bersifat akwatek & akwadyne memberi keselesaan luar biasa yang boleh merubah mengikut keadaan samada dalam cuaca panas @ sejuk.


KEUNIKAN DAN KEISTIMEWAAN FABRIK AKWATEK & AKWADYNE

- Kadar penyerapan yang baik & mengalihkan kelembapan seperti air, bau, wap.
- Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca.
- Penyejukkan semulajadi dalam keadaan panas
- Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk.
- kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan.

PERBEZAAN Fabrik biasa dengan Fabrik Premium Beautiful ( akwatek & akwadyne )



PAKAIAN DALAM MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

- Reka bentuk strereoskopik sinar Infra Merah jauh berdasarkan potongan badan manusia berfungsi mendorong peredaran darah dan meningkatkan kadar metabolisme dengan cepat. Bila kadar metabolisma meningkat, darah berjalan dengan lancar dan banyak la lemak - lemak yang dibakar dengan cepat... Maka, makin cepat la SLIM UOLSS !!


Nak cepat kurus dengan serta merta, 
cepat & selamat, 

Call / Wasap Miss Lien : 

011-1040 0585

#PremiumBeautifulInternational





SEMUA WANITA WAJIB PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ???


Kenapaaa ????

☝Sebab semua wanita mengalami salah satu dari masalah - masalah seperti inikan. Tidak mengira usia, keturunan, pangkat mahupun status. 

Zoomm checklist πŸ“‹






MASALAH WANITA BELUM BERKAHWIN VS PREMIUM BEAUTIFUL

Senggugut
Migrain
Slip disc
Sakit pinggang
Nak berkahwin / bertunang
Nak badan cantik
Nak kurus & slim tapi malas bersenam
Nak kurus tapi tak boleh kawal makan
Mengurangkan masalah ketiak hitam & berbau


MASALAH WANITA BERKAHWIN VS PREMIUM BEAUTIFUL

Slip disc
Cyst / Fibroid
Peranakan jatuh
Vagina longgar
Rahim lemah
Breast kendur 
Menghilangkan keputihan
Lump / Breast cancer
Elakkan bengkak susu
Nak slim tapi menyusukan anak
Melancarkan peredaran darah
Mengurangkan masalah bau badan
Mengurangkan kesan rekahan ( strechmark / selulit )
Set berpantang modern cepat & berkesan pantas
Letakkan lemak pada tempat yang betul dan pelbagai masalah kesihatan.

InshaAllah...
Semua masalah boleh selesai dengan hanya sarung korset premium beautiful nie..


Kenapa mesti Premium Beautiful korset ??? Korset lain tak boleh ke ??
Haa.. sebab apa MESTI, WAJIB korset premium beautiful?? 

Sebab korset ni lain dari yang lain tue.



Ada 7 sebab mengapa korset ni MESTI, WAJIB jadi pilihan wanita sekalian.

1. Superbrands

2. Lifetime Warranty

3. FIR Technology ( infrared )

4. Fabrik akwatek & akwadyne

5. Buatan malaysia

6. 360 darjah pergerakan

7. Korset ONE STOP CENTRE - Direka khas 70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan.

Terpaksa sihat dan cantik!!

Nak sihat, cantik dengan mudah & murah ???



Berita baik buat semua yang dikasihi, 
PROMOSI istimewa sempena cuti sekolah dan Year End Sale ( YES )

Harga asal premium beautiful Rm2800

Kini hanya,

Rmx,xxx


Penjimatan maksima sehingga RM600
*tertakluk pada terma dan syarat.

Dapatkan korset serbaguna pilihan no 1 dengan penjimatan maksima.

Korset baru yea, bukan stok clearance!! 
Promosi sah sehingga hujung tahun SAHAJA!

Call / Wasap : 

Miss Lien
011-1040 0585
( sementara stok masih ada )

#PremiumBeautifulKualaLumpur





SLIP DISC VS PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


Assalamualaikum…


Hi uolssss… Hari ni Miss Lien nak share bagaimana 

Premium Beautiful Korset membantu legakan 

masalah sakit belakang & sakit pinggang atau lebih 

dikenali sebagai slip disc.



Ramai tak yang sedang sakit belakang & sakit 

pinggang waktu baca post Miss Lien ni? Rasa 

lenguh-lenguh dan sengal-sengal je pada bahagian 

pinggang? Atau mungkin bukan uols tapi saudara-

mara, kawan-kawan atau jiran tetangga uols yang 

sedang deritai sakit belakang & sakit pinggang ni? 

mungkin uols boleh panjangkan kebaikan yang 

Miss Lien share ni okey😊



Rasa sakit ni kita selalu rasa bila waktu malam 

especially waktu nak tidur tu. Best kan dapat 

luruskan badan. Masa tu la baru terasa sengal-

sengal sakit belakang tu yer. Macam mana Miss Lien 

tahu? Sebab Miss Lien pun rasa yang 

sama sebelum pakai Premium Beautiful Korset ni.



Alhamdulillah sekarang ni kalau Miss Lien terpaksa

 drive jauh dan duduk dalam masa yang lama, 

memang Miss Lien dah tak rasa sengal-sengal badan

 dah. Sebab apa? Sebab Premium Beautiful Korset ni

 selain melegakan masalah sakit belakang, Premium

 Beautiful Korset juga sebenarnya bertindak sebagai

 pemegang badan supaya uols dapat duduk dengan

 postur yang betul.



Sebelum kita pergi lebih mendalam bagaimana

 Premium Beautiful Korset ni boleh bantu legakan

 masalah sakit belakang & sakit pinggang, jom kita

 study sikit apa itu sakit belakang dan

 punca-puncanya.

⇓      ⇓       ⇓

Tulang Belakang yang menyokong badan kita 

mempunyai 33 tulang vertebrata berasingan yang

 dipisahkan oleh pelapik kartilej bolehsuai yang

 dipanggil ‘disc’ atau piring. Ia dikelilingi dan disulami

 dengan ligamen, otot dan saraf. Sakit belakang

 terjadi apabila tulang belakang tersebut

 ‘teralih’ atau ‘menggelongsor’ dari kedudukan

 asal disebabkan gel antara tulang yang

 berfungsi untuk menyerap hentakan telah

 bocor dan seterusnya mengakibatkan tulang

 menekan saraf yang mengawal anggota badan

 seperti kaki, tangan dan leher. Sakit belakang

 juga berkait rapat dengan sakit pinggang.





Antara yang paling berisiko untuk alami masalah

 sakit tulang belakang dan sakit pinggang ialah:-


♦ Pemakai kasut tumit tinggi


♦ Wanita mengandung


♦ Aktif aktiviti sukan lasak


♦ Berat badan berlebihan


♦ Yang selalu travel jauh (driving)


♦ Kerja pejabat


♦ Orang yang tak suka bersenam



Bagaimana sakit belakang terjadi?



Miss Lien pernah baca tentang sakit belakang ni ada

 bermacam punca. Salah satunya ialah postur yang

 salah ketika kita berdiri, duduk, baring semasa buat

 aktiviti harian. Bila hari-hari buat aktiviti yang sama

 dengan postur badan yang sama,  akan

 menyebabkan stress pada tulang belakang. Tu yang

 terjadi lenguh-lenguh dan sakit-sakit. Badan kita ni

 penat nak tampung tau.



Sakit belakang juga boleh terjadi bila berlaku

 pergerakan yang salah atau secara tiba-tiba. Terlalu

 banyak tekanan, bebanan apabila membawa atau

 mengangkat barang berat, atau posisi badan yang

 lemah atau kemalangan. Walaupun biasanya 

masalah ni tidak serius dan boleh diatasi dengan

 mudah namun kadang kala ianya boleh disebabkan

 oleh penyakit atau kecederaan yang terjadi pada

 tulang belakang, atau bagi sesetengah kes yang

 jarang berlaku iaitu penyakit pelvik dan abdoman

 seperti batu karang dan jangkitan.





Okey. Let’s go in detail! 5 Punca yang boleh 

menyebabkan sakit belakang iaitu:-



1) Masalah Pergerakan


Masalah pergerakan @ masalah mekanikal badan

 boleh dikesan sekiranya uols merasakan kesakitan

 apabila melakukan pergerakan yang melibatkan

 tulang belakang. Pergerakan tersebut boleh 

merangkumi semasa uols berbongkok, mengangkat

 barang yang berat dan sebagainya. Kebiasaannya

 masalah ini berlaku disebabkan tulang belakang uols

 sudah haus atau sudah tua. Apabila ini berlaku,

 cakera (disc) yang menyambung tulang-tulang

 belakang akan hilang keberkesanan dan hilang 

flexibility. Hal ini membawa kepada masalah 

sakit belakang sekiranya uols melakukan pergerakan 

yang berat dan kuat.


2) Kecederaan


Kecederaan tulang belakang seperti terseliuh dan

 tulang patah boleh menyebabkan sakit belakang

 samada bersifat sementara atau kronik. Terseliuh

 boleh berlaku sekiranya ligamen berpusing atau

 mengangkat secara tidak wajar. Vertebrae yang

 patah sering berlaku akibat osteoporosis, satu

 keadaan yang menyebabkan lemah tulang poro

s. Kurang biasa, sakit belakang boleh disebabkan

 oleh kecederaan yang lebih teruk akibat daripada

 kemalangan dan jatuh.



3) Penyakit


Terdapat banyak masalah medikal boleh

 menyebabkan atau menyumbang kepada masalah

 sakit belakang. Ini termasuklah:-


a) Scoliosis- Ini menyebabkan lengkungan pada

 tulang belakang, biasanya mengakibatkan rasa sakit

 belakang yang berpanjang sehingga tua. Read more

 on http://mazlinshohimi.com.my/scoliosis-vs-premium-beautiful-corset/



b) Spondylolisthesis- Ini merangkumi pelbagai jenis

 arthritis (Termasuklah Osteoarthritis, rheumatoid 

arthritis & ankylosing spondylitis)


c) Spinal stenosis – Ini berlaku kerana tulang

 belakang yang membengkok dan memberikan

 tekanan pada tulang belakang dan urat.


d) Endometriosis – Satu kondisi di mana

 pembentukan tisu uterine yang berlaku di luar 

uterus.


e) Fibromyalgia- Keletihan, Kelemahan dan kesakitan

 pada otot badan.


f) Semasa dan selepas seseorang wanita itu 

mengandung




g) Pengidap batu karang @ mengalami jangkitan 

semasa menghidapinya.

Masalah vertebrata selalunya berlaku kerana pesakit

 mempunyai osteoporosis ( keadaan yang

 menyebabkan tulang lemah dan rapuh). Walaupun

 osteoporosis tidak menyebabkan kesakitan, ia boleh

 memberikan kerapuhan yang teruk kepada tulang

  belakang. Namun, sakit belakang jarang disebabkan

 oleh jatuh dari tempat yang tinggi atau kecederaan

 dari kemalangan.



4) Jangkitan dan barah


Walaupun punca ini bukanlah penyebab utama

 kepada masalah sakit belakang, namun jangkitan

 boleh menyebabkan rasa sakit jika melibatkan

 vertebrae, osteomyelitis ataupun apabila melibatkan

 disc di antara vertebrae (discitis).


Barah juga di anggap jarang menyebabkan sakit

 belakang. Hal ini kerana barah jarang bermula dari 

belakang badan. Selalunya ia bermula dengan organ

 – organ dalaman. Sekiranya berlaku barah pada

 tulang belakang, ia mungkin disebabkan barah yang

 bermula dari bahagian badan yang lain.



5) Tekanan Diri (stress)



Walaupun sakit belakang seringkali dikaitkan dengan

 masalah fizikal, perlu diingatkan juga bahawa emosi

 dan tekanan jiwa boleh mengakibatkan sakit

 belakang dan menentukan berapa lama ia akan

 bertahan. Tekanan diri boleh memberikan kesan

 yang negatif kepada badan, termasuklah

 menyebabkan otot belakang menjadi tegang dan

 menyakitkan. Sekiranya tekanan diri anda tidak

 diatasi dengan betul, ia boleh berlarutan. Selain itu

, insomnia atau kurang tidur juga boleh

 mengakibatkan sakit belakang.




Ni salah satu survey yang telah dibuat oleh American

 Osteopathic Association, yang mana kawasan paling

 biasa berlakunya sakit belakang adalah area low

 back atau bahagian belakang badan ke pinggang. 

Stress level adalah paling tinggi di kawasan ini. 


So, we have to do something to avoid this.

Bayangkan if Miss Lien kerja 8-5pm duduk je

 mengadap laptop or pc… Confirm lenguh tau. If Miss

 Lien kerja cam tu je sampai pencen? Oh myyyyy! 

cannotttt!!! If Miss Lien tak usaha untuk betulkan

 postur badan, mungkin bongkok tiga sebelum

 waktunya! OH tidakkkk!! Sebab ade one of my

 friend punya friend yang bekerja bahagian finance di 

salah sebuah Property Investment Company dulu,

 kena SLIPPED DISC tau! Asalnya hanya sakit

 belakang yang biase jer!! Allahu.. kesian dengar πŸ˜­






Ni antara perbezaaan good posture dan bad posture.

 Dan macam mana bad posture boleh buat sampai

 tahap kita tak berkeyakinan dengan diri kita. Selain

 itu of course in term of kesihatan dan komunikasi

 jugak jadi bertambah teruk. πŸ˜§



Backpain often caused by extended hours of poor

 posture.  So, Macam mana kita nak tahu postur 

badan kita ni betul ke tak? Jom kaji sikit posture

 yang betul dalam tindakan harian kita.. rasa-rasa

 tulang belakang kita berada dalam keadaan yang

 sihat tak.πŸ˜…





Rawatan Alternatif Legakan Sakit Belakang.


Ada banyak kaedah rawatan untuk mengurangkan

 masalah sakit belakang yang membelenggu uols.

 Kaedah ini terbahagi kepada dua iaitu dengan

 bantuan pakar hospital atau uols boleh amalkan

 simple method ni di rumah. Jika di hospital,

 kebiasaannya doktor akan sarankan pesakit untuk

 jalani beberapa rawatan antaranya:-


1) Fisioterapi




Terapi ni akan dilakukan melalui latihan renang di dalam kolam renang. Rawatan ini memang tidak memerlukan kos yang banyak tetapi memerlukan masa yang lebih untuk jalani rawatan yang berterusan.



2) Suntikan




Suntikan seperti steroid akan disarankan oleh doktor

 untuk mengelakkan dari sakit belakang ulang

 kembali atau tulang belakang makin membengkak

 tetapi melalui suntikan ini akan memberi kesan

 sampingan kepada anggota badan yang lain seperti

 tumbesaran fizikal akan terbantut. Contohnya paha

 akan kelihatan kecil/ besar sebelah.




3) Pembedahan



Kaedah ini semestinya cadangan yang akan

 disarankan oleh doktor tetapi ramai yang kurang

 memilih kaedah ini kerana ia akan meninggalkan

 kesan sampingan selain menelan belanja yang tinggi

 sehingga puluhan ribu.



Jika dirumah, rawatan alternatif yang boleh uols cuba

 bagi legakan masalah sakit belakang yang uols

 hadapi tu ialah dengan:-



1) Terapi mandi ais




2) Duduk dan make sure uols sentiasa jaga postur

 badan betul. Contohnya bila uols duduk di kerusi tu,

 make sure duduk dalam keadaan 90 darjah yer

. Jangan duduk dalam keadaan45 darjah sebab tak

 elok untuk tulang belakang bagi jangka masa 

panjang.


3) Kurangkan berbaring


4) Exercise yang boleh membantu melegakan sakit

 belakang. Yoga dan senaman pilates sangat

 digalakkan!




5) Pakai Premium Beautiful Korset. Ni solution yang

 paling senang dan Alhamdulillah dah bantu ramai

 kaun wanita luar sana untuk legakan masalah sakit

 belakang. InsyaAllah salah satu usaha yang kita

 boleh iktiarkan yang mana ia berupaya membantu

 kita secara natural untuk posture badan yang betul.



Rujuk gambar di bawah.. Kalau uols kenal tu la 

blogger terkenal Dr. Fatin Liyana yang memakai

 Premium Beautiful Korset untuk sokong postur

 badan






Bagaimana Premium Beautiful Corset boleh Legakan Masalah Sakit Belakang.


Premium Beautiful Corset telah

 mendapat pengiktirafan daripada American

 Chiropractic Association atau dalam bahasanya 

adalah Persatuan Tulang belakang Amerika Syarikat.

 Selain itu, Canada dan Quebec juga memberikan 

pengiktirafan yang sama di mana mengiktirafkan

 bahawa Premium Beautiful Corset sebagai alat 

sokongan kepada tulang belakang tapi dalam bentuk

 pakaian dalam wanita.





Chiropractic juga bermaksud perubatan untuk sendi-

sendi badan yang telah beralih@ teralih

 (misalignment), terutamanya pada bahagian 

tulang belakang(spiral), yang mana boleh

 menyebabkan punca masalah kesihatan baik melalui

 masalah saraf, otot atau organ badan. Memang 

doctor pun recommanded tau Premium Beautiful 

corset ni. tak percaya? Tengok testimoni ni.. even 

Carpal Tunnel Syndrome pun doctor suggest pakai 

Premium Beautiful Corset ni.




Dengan hanya tukar pakaian dalam kepada Premium

 Beautiful Corset je dah solve problem? Mudah je

 bunyi nyer kannnn… Kalau uols nak tau, Premium

 Beautiful Corset terdiri dari 3 bahagian yang mana

 ketiga-tiganya saling membantu dalam menyokong

 tulang belakang si pemakai. Kecuali lelaki lah… 

memang tak leh pakai satu set. hanya 1 part je boleh

 pakai.. hehehe.. kang pakai 1 set lain jadinya 

plak..:)



So, 3 bahagian Premium Beautiful itu ialah Long Bra,

 Waist Nipper dan Long Girdle yang mana bila pakai

 Premium Beautiful ni uols akan berasa selesa

 dengan postur badan yang betul ni.



Long Bra direka cipta dengan tali yang lebar bagi

 menampung badan atas termasuk payudara yang

 sebelum ni boleh mengakibatkan rasa sakit pada

 tulang belakang dan belikat anda. Ia juga membantu

 dalam melancarkan pengaliran darah.



Waist Nipper pula mempunyai 7 tetulang 

berteknologi tinggi yang membantu memperbetulkan

 postur badan kita, menegakkan badan  dan

 seterusnya dapat mengurangkan masalah tulang 

belakang seperti sakit pinggang, bongkok dan slip

 disc. Suntikan Far InfraRed (FIR) yang banyak

 dalam bebenang bengkung juga melancarkan

 pengaliran darah ke seluruh badan. Bagi kaum 

lelaki, uols digalakkan untuk pakai Premium Beautiful

 di bahagian ini.😁



Long Girdle berfungsi membentukan postur 

punggung si pemakai agak lebih tegap dan cantik.

 Membentuk postur pinggul lebih kemas, tidak 

menggelebeh, lebar, peha mengecil dan menjadikan

 tubuh badan lebih tegap dalam posture yang betul

 dan stabil.




Bila pakai Premium Beautiful Corset ni, memang

 postur badan kita terjaga dan ianya membantu

 mengurangkan rasa sakit badan dan sakit belakang.

 So, just imagine kalau uols terpaksa travel jauh dan

 dengan keadaan jalan raya Malaysia yang tak

 berapa nak rata ni kan. At least bila terpaksa 

terhentak-hentak tu, Premium Beautiful corset ni

 bantu pegang badan uols.



Miss Lien sendiri sekarang dah tak berani nak travel

 jauh kalau tak pakai premium beautiful corset.

 Setiap kali balik kampung ke Kedah, perjalanan 5

 jam jadi selesa dan terasa singkat je sebab adanya

 Premium Beautiful yang setia sokong tulang 

belakang Miss Lien. Tak sanggup nak rasa sakit after

 drive lama-lama.



Tu pengalaman Miss Lien sendiri. Sekarang Miss lien

 nak share pengalaman mereka yang memang

 mengakui Premium Beautiful corset membantu

 legakan sakit belakang. Kebanyakan mereka yang 

sakit belakang ni semuanya kurus-kurus belaka.

 Ikutkan memang tak perlu pakai Premium Beautiful

 corset tapi tu lah… nak bagitahu uols yang premium

 beautiful ni memang bukan untuk kuruskan badan

 jer. Bahkan juga untuk kurangkan masalah sakit

 belakang. Jom tengok testimoni nih..



Testimoni 1



Ini Iera, Dia kecil dan kurus jer. Mungkin faktor lahir

 tak cukup bulan dulu kot..hehehe… Terkejut juga

 bila dia cakap nak pakai Premium Beautiful. Katanya

 ada senggugut yang teruk. Sekali sakit pinggang

 pun hilang sekali. Alhamdulillah. Happy dia sekarang

 tanpa belenggu senggugut dan sakit pinggang.



Testimoni 2




Untuk pengetahuan uols, Azwa ni seorang guru di

 pahang. Orangnye memang sangat kecil dan kurus.

 Miss Lien sendiri tak perasan yang tulang

 belakangnya bengkok. Maybe sebab Azwa pakai baju

 longgar. So, tak berapa perasan sangat keadaan 

postur Azwa waktu tu. Alhamdulillah masalah 

Scoliosis dapat dikesan pada peringkat awal. Paling

 best tak perlu makan painkiller dah!



Testimoni 3

Ni satu lagi fresh testimoni, orang yang sama tapi

 bila pakai Premium Beautiful corset ni dah macam

 orang lain pula kan? Sakit belakang lepas

 mengandung memang biasa. Mungkin anak pertama

 uols takkan rasa sakit sangat tapi bila dah masuk

 anak ke-2, ke-3 dan bila baby dalam perut agak

 besar, memang akan sakit belakang. Asbab Pakai 

Premium Beautiful Corset, sakit belakang dah hilang,

 ia merawat peranakan sekali siap pakej hilangkan

 masalah keputihan lepas bersalin, Alhamdulillah.



Ni antara Kata-kata Nisa, Miss Lien ambil dari

 Facebook beliau.

Premium Beautiful Corset memang fenomena!

 Nisa start pakai sebab backpain akibat postur badan

 yang tak betul. Tak sangka pula Premium Beautiful

 korset ni boleh menolong mengurangkan keputihan

 selepasa bersalin. Nisa sarung Premium Beautiful

 lepas bersalin dan shape pun berjaya maintain! Kita

 nak rawat masalah backpain sekali terawat 

peranakan juga. Bestkan? Sekarang tak leh tinggal

 Premium beautiful korset dah.. Mesti kena sarung

 hari-hari. Kalau tak sarung rasa pelik. Perut buncit

 pun dah tak de padahal anak dah 1. Orang kadang

 ingat kita tak kahwin lagi, PB punya pasal lah ni!”



Tahu tak ada juga petanda kalau sakit belakang

 selalu tu. Salah satu tanda peranakan jatuh! ni

 untuk wanita lah. So, elok pakai Premium Beautiful

 Korset untuk naikkan peranakan dan jaga tulang

 belakang sekali. Eh! even orang mengandung 

bulan still boleh pakai PB tau! Untuk reduce sakit

 belakang sebab perubahan bentuk tulang belakang

 ketika mengandung memang buat bakal ibu-ibu tak

 tidur malam! Lenguh sana-sini!



Testimoni 4



Ni lagi 1 testimoni asbab pakai PB bantu kurangkan 

sakit belakang beliau jugak. Syukurnya jika produk

 yang kita jual nih dapat  membantu ramai orang di

 luar sana untuk sihat. Cantik tu nombor 2 as bonus!

 Yang penting sihat dulu! Beliau terpaksa berurut 

setiap kali start sakit-sakit. Alhamdulillah sejak

 pakai Premium Beautiful secara teratur dan 

konsisten,kurang dah sakit belakang.



Testimoni 5


Siapa kata yang melahirkan baby secara

 pembedahan tak boleh pakai premium beautiful

 corset? Boleh jer sebenarnya. In fact lagi bagus

 sebab wanita yang melahirkan secara caeser ni tak

 berpeluang untuk berpantang macam mereka yang

 melahirkan secara normal.




Seronok tengok Lina yang bersalin secara 

pembedahan ni dah tak tanggung sakit belakang

 yang kronik akibat kesan bius.



Testimoni 6




Kurus dan bongkok! Memang kurus tu cantik tapi bila

 bongkok, kurus tu terus jadi tak cantik. Seronok 

tengok bila Siti dah tak lagi menderita sakit belakang

 lepas pakai premium beautiful Korset.




Testimoni 7



Khai pun dalam kategori kurus bongkok jugak.. 

Beliau deritai sakit belakang dan postur badan yang

 bongkok sejak zaman bujang lagi.. Tak cantikkan 

anak masih kecik tapi mak dah macam nenek 

bongkok tiga. Betul tak? Hasil dari konsisten pakai

 PB, beliau berjaya hilangkan sakit belakang dan

 bongkok & sekaligus jadikan PB yang sama sebagai

 set berpantang untuk anak ke-2!



Testimoni 8


Last but not least, Miss Lien nak share testimoni TLC

 Master Trainer iaitu CDM Nur yang merupakan

 penderita sakit belakang akibat SLIPPED DISC.


” Sebelum saya memakai Premium Beautiful Corset,

 saya mengalami masalah period berpanjangan 

selama 6 tahun berturut-turut dan mengalami 

masalah tulang belakang iaitu slipped disc dibahagian 

leher dan pinggang akibat kemalangan jalan raya.

 Disebabkan itu, pergerakan saya sangat terbatas 

seperti robot dan badan saya sentiasa lemah kerana 

kekurangan tenaga. Namun saya agak terkejut 

setelah sebulan memakai Premium Beautiful, saya 

sudah boleh menggerakkan leher saya seperti biasa.

 Memang terbukti premium beautiful Korset ialah 

pakaian dalam wanita yang bukan sahaja 

mengembalikan mahkota seorang wanita tapi juga 1

 rawatan alternatif bagi kita yang mengalami 

masalah kesihatan samada dalaman mahupun

 luaran. Saya sangat berpuas hati dengan Premium

 Beautiful Corset!”



Alhamdulillah memang happy sangat bila tengok 

kawan-kawan makin sihat dan cantik lepas pakai PB 

nih. Semua testimoni Premium Beautiful yang Miss 

Lien share ni datang dari mereka yang memang 

pakai PB setiap hari.



InsyaAllah from time to time Miss Lien akan share

 lebih banyak lagi testimoni PB ni okey! Jika uols 

berminat nak tahu lebih lanjut tentang Premium 

Beautiful Korset dan bagaimana ia berupaya 

membantu legakan masalah sakit belakang & sakit

 pinggang uols, boleh contact Miss Lien atau PB 

expert lain sebab kami jer yang boleh assist uols to 

get best size dan servis yang tip top.



Yelah kita nak pakai PB ni nak support tulang

 belakang kita, mesti mahu pakai saiz yang selesa

 dengan badan kita. Some more PB ni ada lifetime

 waranty. Kalau nak compare dengan corset lain di

 luar sana, nan hado! ntah pape waranty yang

 diorang bagi tu.



By the way, Mis Lien ada Special price & Promosi

 untuk uols yang beli Premium Beautiful Korset ni 

secara Cash or via Credit Card. So, Jangan tunggu

 lama-lama. Sebelum Harga Murah Premium 

Beautiful Korset tamat dan paling worst takut sakit

 belakang yang mulanya lenguh-lenguh biasa jer end

 up jadi serious! Kena cepat cegah sebelum

 terlambat okey!



Call / Whatsapp Miss Lien cepat ke

011 - 1040 0585

#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya








SCOLIOSIS VS PREMIUM BEAUTIFUL


Assalamualaikum..

Hari ni Miss Lien nak educate sikit teman - teman pembaca blog tentang SCOLIOSIS.




APA ITU SCOLIOSIS

TEPAT ! Memang tulang belakang kita bengkokkan ? 
Ye memang betul. Tapi yang ini bengkok sama ada ke kanan atau ke kiri dalam bentuk C ataupun S.

Rata - rata yang kene Scoliosis adalah remaja perempuan dari umur 7 tahun ke atas. Kes Scoliosis ni majoritinya adalah Idiopathic ( tak tahu sebab ) dan kebiasaannya perempuan yang selalu dapat Scoliosis ni.

GIRLS PLEASE ALERT !!!







Apa - apa pun Scoliosis ni bukanlah sejenis penyakit.


TANDA - TANDA SCOLIOSIS


1. Jarak antara tangan dengan trunk tak sama.

2. Kepala tak centre dengan badan.

3. Bahu tinggi sebelah

4. Badan sebelah belakang macam ada bonggol sikit.

5. Tulang belakang yang membengkok nampak dengan jelas.

6. Pinggang tinggi sebelah

7. Bentuk badan nampak tidak normal.



PUNCA - PUNCA TERJADINYA SCOLIOSIS

1. Tidak diketahui ( Idiopathic )

2. Masalah dengan saraf otot ( neuromuscular )

3. Ketumbuhan ( tumour )

4. Infection ( tuberculosis )

5. Keturunan

6. Cerebral palsy

7. Jatuh kemalangan ( traumatic )

8. Hormon tidak stabil

9. Gangguan proses bahan kimia

10. Faktor mekanikal



KENAPA PERLU RISAU




Semakin hari , tulang akan membengkok.. Bila tulang belakang membengkok melebihi 50 darjah, akan menyebabkan tulang rusuk anda berubah bentuk dan menghimpit paru - paru. Itu akan menyebabkan anda sukar untuk bernafas dan kemungkinan juga akan menyebabkan masalha dengan jantung anda serta berasa lenguh - lenguh di bahagian belakang badan.

Jadi jika rasa tanda - tanda tu ada, cepat - cepat pergi buat pemeriksaan ok.





TREATMENT

Bagi yang kena  Scoliosis ni, perlukan pemakaian Spine Bracing Section yang sangat sakit kerana bracing tu keras dan akan menyebabkan rasa lenguh sebab dok tegak jer cam robot. Ini kerana untuk mengelakkan dari di bedah serta dimasukkan besi pada tulang belakang.



( Scaryyyy tak.. )




( Ini la rupa pemakaian Spine Bracing Section tu )






( Antara rupa Spine Bracing Section )




Selain daripada itu kos untuk satu bracing ini menelan belanja yang agak besar juga. Ia mungkin tidak membebankan kepada keluarga yang berada tetapi bagi golongan sederhana harus berfikir beribu kali.




Dengan hanya menukar pakaian dalam tanpa perlu berbelanja besar untuk menempah alat penyokong tulang belakang lagi, ianya dapat membantu pesakit scoliosis untuk meneruskan hidup seperti orang biasa.


‘MACAM MANA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET DAPAT MEMBANTU MEYOKONG TULANG BELAKANG PESAKIT SCOLIOSIS?’


Premium Beautiful Corset ini telah mendapat pengiktirafan oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang dari Amerika, Canada dan Cuebec yang mana memang terbukti keberkesanannya dalam merawat dan memperbaiki postur badan si pemakai.



Premium Beautiful Corset ni terbahagi kepada 3 bahagian yang penting,

1. Long Bra (LB),
2. Waist Nipper (WN)
3. Long Girdle (LG)

Setiap bahagian mempunyai kepentingan yang tersendiri, kalau perempuan wajib pakai 3 set ni sekurang-kurangnya 8 jam sehari untuk mendapat kesan yang optimum, kalau lelaki pula boleh memakai waist nipper.

Part yang paling penting untuk pesakit scoliosis adalah waist nipper, sebab apa?



1. Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.

2. Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

3. Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

4. Reka bentuknya yang fleksible dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

5. Terdapat 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Ramai penderita scoliosis yang telah memilih Premium Beautiful Corset untuk tampil lebih sihat dan tidak meyakitkan.




Kesimpulannya, sekiranya anda mempunyai ahli keluarga atau rakan yang mengalami scoliosis, nasihatkan mereka supaya segera ke hospital untuk pemeriksaan dan rawatan lanjut. Lebih awal ia dikesan, maka lebih besar kemungkinan rawatan pembedahan dapat dielakkan.



TESTIMONI



Testimoni fresh dari oven di mana penggunanya adalah di kalangan team kami iaitu Top leaders Circle. Pada asalnya cuma untuk hilangkan sakit belakang. Rupanya sakit belakang yang beliau rasa tu adalah sebab beliau ada Scoliosis. Langsung tak sedar!!!




Alhamdulillah sedar awal di mana masih diperingkat permulaan. Disamping proses fisioterapi, beliau mengamalkan pemakaian Premium Beautiful Corset secara Konsisten. InsyaAllah dapat betulkan semula tulang belakang yang bengkok disamping menyokongnya.


Dapatkan Premium Beautiful Corset
 anda sekarang. 


Hubungi Miss Lien untuk ukuran yang
 tepat dan juga cara pakai yang betul.

Let me measure you ! 



Your Premium Beautiful Expert Malaysia

Call / Wasap Miss Lien
011-1040 0585




#RawatanAlternatif



www.mazlinshohimi.blogspot.com


===============================



Premium Beautiful Waist Nipper




  
Tu dia harga mampu milik sangat - sangat bagi yang pentingkan kesihatan plus dapat kecantikan.



Chipsmore ! perut buncit tiada lagi  πŸ˜…

Hanya perlu amalkan setiap hari.
Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair.

3 hari lost 3kg!
7 hari lost 10kg!
1 bulan lost 20kg!

Caranya cukup mudah.

Wassap.my/601110400585

Click jew link nie untuk info lengkap 😊
https://mazlinshohimi.blogspot.my/p/info-lenkap-premium-beautiful.html?m=1

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurahShahAlamKlang
#PerutBuncitHilang
#ProjekBerjasaSambilMerasa



=============================


Jatuh cinta teruk dengan Premium beautiful Long Girdle




Memang best giler pakai Long Girdle ni, lagi - lagi time tido !


Tengok rezeki Allah nak bagi, kita nie kene ikhtiar selagi mampu kalo nak sesuatu.


Miss Lien tak boleh tak pakai long girdle Premium Beautiful ni, sehari tu rasa macam resah gelisah, ala macam orang sedang bercinta..huk..huk..😁

---------------------------------------------------------- 
Tersengih katak jew Miss Lien bila Mr hubby cakap masa bangun tido pagi tadi, " tido pakai , kat rumah pakai, nak keluar berjalan pun pakai.. Teruk, terukk.. kalah bercinta dengan manusia ! padahal seluar jer pun ! "
Hahahaahahaha..... bila orang dah jatuh cinta dengan pakaian dalam yang memberikan 8 perkara di bawahπŸ‘‡ siapa yang tak nak kan ?

Kalau nak tau Miss Lien ni memang takut sangat badan naik pastu jadi gemuk, memang tak suka gemuk, tak suka sangat ! 

Jenuh 3 tahun lepas cari jalan alternatif macamana tak nak gemuk, ada la makan ubat kurus, memang kurus tapi takut kesan jangka masa panjang so stop, sehinggalah jumpa dengan seluar dalam ajaib nie..
Memang tak memandang dah pada ubat - ubat kurus kat luar tu, lagi - lagi bile dah sendiri jadi agent sah so makan yang memang no side effect la seperti #MinKaffe #MinChaTea #GarlicTablet #HerbaMaharani malah sampai ke snek nak yang ada 77 minerals #CookiesChoclateChipMinKaffe

Jika anda yakin dengan Miss Lien, mari oder, booking & tukar ubatan anda yang diragui kepada yang diiktiraf KKM, ada superbrand, ada warranty seumur hidup & paling best ada service repair sepanjang hayat.. 


#PremiumBeautifulCorset
#PremiumBeautifulShahAlamKlangMurah

wasap.my/601110400585

FB = Mazlin shohimi
IG = Mazlin_shohimi
www.mazlinshohimi.blogspot.com

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#ProjekBerjasaSambilMerasa



Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019. Special discount 50% untuk long girdle. Separuh harga yang tak pernah dibuat lagi. Term and ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.