Friday, 26 January 2018

Tazkirah Santai Expert Premium Beautiful Indahnya Kuasa Allah

Surah Al - Ikhlas
" Barangsiapa yang membaca Surah Al- Ikhlas 10 kali, maka Allah membangunkan baginya sebuah rumah di Syurga "
 ( Hadits Hasan, riwayat Ahmad )

Assalamualaikum & selamat ceria di hari Sabtu.
Jadikan sesuatu yang baik itu sebagai amalan untuk kita ke Syurga.

www.mazlinshohimi.blogspot.com

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulHighDemand
#PremiumBeautifulMurahIndonesia
#PremiumBeautifulMurahPutrajaya
#PremiumBeautifulMurahShahAlamKlangMurah
#PremiumBeautifulMurahBrunei
#PremiumBeautifulMurah Borneo
#PremiumBeautifulMurahSingapura
#PremiumBeautifulMurahSabahSarawak
#PremiumBeautifulMurahUtara
#CorsetCustomMade
#CorsetPlusSize
#HilangSakit
#ProjekMerasaSambilBerjasa

=================================


KELEBIHAN AYAT KURSI



   
Bunyinya :
   
Allaahu-laa-ila ha illa-huwal Haiyul Qayyum

La-ta'-Khu-dzuhuu-Sinatun Wala naumun

Lahuu-maafis-samaawaati wama fil Ardhi

Man-dzal-la-dzi, Yash-fa-'u, 'in-dahuu il-la-biiznihi

Ya'lamu maabaina Aidiihim wa-maa khal-fahum

Walaa Yuhiituuna Bisyai-in, Min 'ilmihi il-la bima Syaa-a  

Wasi-a' Kursi-yuhuss Samaawaati wal Ardha      
Walaa-ya uu-duhuu hif-dzu-huma wa hu wal' Aliyul Adzim' 

πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
     
πŸ’‘ Baca pada saat keluar rumah → 70000 Malaikat akan menjagamu.
       
πŸ’‘ Baca pada saat masuk rumah →  kemiskinan tak akan masuk ke dalam rumahmu.
       
πŸ’‘ Baca setelah berwudhu →  darjatmu akan dinaikkan 70 tingkat.
       
πŸ’‘ Baca pada saat hendak tidur → malaikat akan menjagamu sepanjang malam.    
   
πŸ’‘ Baca setelah solat → maka jarak antara kamu dan Syurga hanyalah kematian.      



JOM BERAMAL ❕

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulExpertUtara
#PremiumBeautifulExpertKedah
#PremiumBeautifulExpertPerlis
#PremiumBeautifulExpertPenang
#PremiumBeautifulExpertPerak
#PremiumBeautifulExpertShahAlamKlang
#PremiumBeautifulExpertPutrajaya
#PremiumBeautifulExpertKualaLumpur
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulHighDemand
#PremiumBeautifulMurahIndonesia
#PremiumBeautifulMurahPutrajaya
#PremiumBeautifulMurahShahAlamKlangMurah
#PremiumBeautifulMurahBrunei
#PremiumBeautifulMurah Borneo
#PremiumBeautifulMurahSingapura
#PremiumBeautifulMurahSabahSarawak
#PremiumBeautifulMurahUtara
#CorsetCustomMade
#CorsetPlusSize
#HilangSakit
#ProjekMerasaSambilBerjasa


Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Saturday, 20 January 2018

Rahsia Mudah Kurus Mother Of 5 ( 4 Girls, 1 Boys )

Journey Mother Of Five

Apa korang rasa biler tengok gambar nieh ?

( Seri, Seri, menyeri jer awak )

( Gila kasut roda !)

Pergi KPJ Specialis Hospital pakai kasut roda. Jalan la kamu terkangkang - kangkang.

Sepanjang berjalan sampai ke wad, umie dengan nenek gelak tak berenti. Mana pernah dibuat orang nak oiii ! 



Seri, Seri, kadang kamu ni kelako, kadang banyak buat geram, tapi yang paling winn kamu nie memang sangat PELIK !

Memang anak no 2 cenggini yer perangainya πŸ˜‚

Anak - anak ni ke mana saja pergi memang tak reti duduk diam, terloncat sana, terloncat sini, siap main lari bulatan atas sofa ! mak aii malu pun ada asyik bebel - bebel jer. Orang kiri kanan memandang jer !






Yang paling best baby Mohammad la, behave jer.



Balik dari KPJ Hospital, terus gi makan malam kat Aeon Jaya Jusco Shah Alam.

Makan laksa sedap yak amat, Yummy !
Tak toleh kiri kanan membedal.

D'Laksa
(Khusyuk betoi )

( uolls patut try it tau ! )

( Fokus, fokus ) 

Dah makan laksa, gi cari roti plak, 

 ( comeyy sangatkan, sayang nak makan )

( Banyak sangat pilihan, rambang mata )

Beli pastu simpan dalam almari πŸ˜‚. Harga RM2.50 jer seketul roti bear tueh. Filling choclate, sedaappp !

Nak balik tue sempat lagi kami singgah ke negara Jepun jap.

  ( Baby Mohammad dengan atuk )

( Buat show Gong Xi Fa Cai )

  ( Ala - ala gadis melayu terakhir konon )

( Winter sakura )

Balik, sampai jer rumah semua fengsan terus..

Aktiviti harian Miss Lien selalunya sesuatu yang memenatkan lagi - lagi bila bersama 5 orang tentera mujahid ni. Anda rasa Miss Lien ada masa nak migrain tak ? ?

Jawapannya, non hado !

Sebab tue Miss Lien biarkan aja Premium Beautiful Corset ni melekat kat badan lebih dari 8 jam, kadang sampai tido pun tak bukak. Banyak sangat kebaikan yang Miss Lien dapat dari pemakaian Premium Beautiful Corset ni antaranya:

~ hilang sakit belakang setelah melahirkan 5 orang anak

~ hilang rasa migrain, pening kepala, biasa sebelum nie bile dengar anak bising - bising or jerit - jerit, kepala senang menangkap.

~ hilang sakit tulang belakang bile banyak membongkok angkat anak, basuh poo poo anak, mandikan anak, kejar anak

~ hilang lelemak jahat sebab infrared FIR aktif bekerja kat badan

& macam - macam lagi kebaikan...


Sebelum pakai Corset nie postur badan rasa cam bongkok & selalu sakit belakang. Tapi setelah melekat terlekat bersama Premium Beautiful, semua tue hilang terus dari hidup Miss Lien.

Macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada!


Dah la beli corset premium ni dengan harga murah, join ahli RM50 jer dapat FREE Body Wash Marine Essence bernilai RM38, untung runcit dapat, untung bonus pun dapat, ada rezeki dapat ke Swiss terus.

Sekarang ni kan, orang yang bekerja pun pulun wat side income. Kan..

Jadi suri rumah pun boleh ade income tau. Janji kene rajin dan bijak cari peluang.

Sekarang bukan susah pun. Semua di hujung cari. Dari kite scroll macam² topik, baik kite cari sesuatu yang boleh mendatangkan manfaat akan datang.

Sebelum tu, niat kene betoi tau. !!! 

Jangan tersilap dan juga buat sesuatu sehingga mengabaikan kewajipan dan tanggungjawab.

Sapa yang masih dok pikir² dan mencari peluang, bisnes ape nak mule. Jom joint team Miss Lien.

Free na0nti kite sembang². 😘


Kalo nak Miss Lien bantu ibu - ibu yang di luar sana ubah ke arah hidup yang lebih sihat, wasap / call 011 - 1040 0585

#MotherOfFive
#MacamMacamRagam
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurahPutrajayaKualaLumpurShahAlam

www.mazlinshohimi.blogspot.com

Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Thursday, 18 January 2018

Mudahnya Bisness Online

Change Your Journey Life With
 Hai O Bisness




Cantiknya tarikh hari ni 18.01.18❤
Ada yang nak buat tarikh ni jadi tarikh terindah dalam Journey Of Life ?


Miss Lien sebenarnya mencari ORANG yang SERIUS nak mula berniaga dengan kaedah free cost markerting.

Kriterianya simple je.

1) Ada kenderaan sendiri

2) Mempunyai modal/boleh sediakan/usahakan modal (boleh PM Miss Lien for this matter)

3) Ingin merubah kehidupan

4) Pandai guna smart fon, wajib ada facebook

5) Pendidikan tidak penting, yang penting memang nak bina savings dan tutup hutang piutang lama


( Personal coaching with mentor )


( Personal coaching )


( Group Coacing )


( Personal coaching dirumah jer )


( Personal coaching bersama rakan kongsi )


Apa anda akan dapat?

1) Personal coaching bisnes dari Miss Lien, how to set up business, sehingga how to grow your business.

2) Income bermula dari 4angka-5angka setiap bulan.

3) Miss Lien akan guide dan monitor sales bulanan bermula dari minimum RM20,000 sales sehingga ke RM100,000 sebulan. Ini adalah satu proses, tapi Miss Lien akan guide dari segi marketing plan dan bagaimana membina team!

4) Akan membina 1 empayar bisnes korang sendiri bersama team yang terdiri daripada stokis2/agent2 korang sendiri

5) Modul bisnes online disediakan! Tinggal nak share kat korang je.

6) Melancong ke luar negara 2x setahun

7) Slip income bulanan yang LAKU dgn bank

8 ) Gifts memang havoc seperti Swarovski dan sebagainya sebagai reward!

( Gelang Swarovski, mahal tue )


( Jam tangan )


Sesiapa sahaja boleh join biz nie, tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Tak perlu komen disini, korang boleh terus PM or Wasap.my/601110400585


( Jom bisness )


 ( PROMOSI DAFTAR AHLI RM50 PERCUMA SEBOTOL SHAMPOO MARINE ESSENCE BERNILAI RM38, IBARAT ANDA BERDAFTAR HANYA CUMA RM12 SAHAJA ! )

( SIAPA TAK NAK BARANG FREE, ANGKAT TANGAN ! )


Kita niaga bersama insyaAllah!
Yang penting, berniaga biar sampai keluar RESULT yang diri sendiri puas hati!


wasap 011 - 1040 0585
www.mazlinshohimi.blogspot.com


#SHOMBatuCaves
#ProjekBerjasaSambilMerasa
#PencarianProtege
#PencarianRakanKongsi
#BisnesOnline

Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Testimoni Exclusive Real Premium Beautiful Lovers

Testimoni Premium Beautiful Lovers



NILAI KESIHATAN LAGI PENTING DARI WANG RINGGIT YANG BOLEH DI CARI.

Premium Beautiful ni PERINTIS corset. Kena fahamkan apa maksud perintis tu😊

Premium Beautiful dah lebih 20 tahun dipasaran. Dah beratus ribu testimoni berkesan.

Ada jaminan baik pulih FREE kalau ada sebarang kerosakan walaupun dah bertahun pakai.

Yang sangat mementingkan KUALITI dan KEPUASAN DIRI memang akan jadikan Premium Beautiful sebagai pakaian dalam / corset pilihan.

SATISFACTION IS NUMBER ONE dan harga tak akan jadi halangan bila faham apa kebaikan yang Premium Beautiful boleh bagi pada diri.

PROMO RAYA SEDANG BERLANGSUNG.

DAPATKAN HARGA MELETOP.

JIMAT SEHINGGA RM700

WOWWWW!!!




Ehh jangan geram sampai gigit bibir tu. Kalau dah sampai rusuk bergetar, boleh dapatkan 1 set PREMIUM BEAUTIFUL korset No.1 Malaysia yang eksklusif ini dengan harga yang kini mampu dimiliki oleh semua wanita cantik dan manis. 

Dapatkan hanya yang ORIGINAL sahaja dari kami TRUSTED SELLER No1 Certified Premium Beautiful Expert.

Kelebihan Premium Beautiful Corset:

- Hilang inci dalam masa 5 minit.
- Perut cepat kempis
- Pinggang terus ramping
- Peha tidak akan berlaga dan kehitaman
  lagi.
- Pinggul tidak akan kembang lagi.
- Mencantikkan bahagian p^yud^ra
- Menjaga peranakan. Menyuburkan peranakan.
- Hilangkan senggugut kronik.
- Baik untuk slip disc dan scoliosis.
- Hilangkan sakit belakang.
- set bersalin terbaik. Kerana PB Mampu mengambil alih tugasan bertangas, berpilis, bertungku dan sengkak rahim.




My real testimoni. Miss Lien turun 28 kilo selepas 30 hari berpantang dengan premium beautiful.

Jangan tak percaya. Its real tau!





Terlalu banyak testimoni yang menggunakan Premium Beautiful ni. Dari selebriti, Datin hinggalah orang biasa-biasa yang bijak menjaga KESIHATAN dan KECANTIKAN diri.

Jangan kedekut kalo nak cantik😊

Ambil langkah bijak dengan sarung premium beautiful ini kerana BELI SEKALI, PAKAI SEUMUR HIDUP.

Antara testimoni yang Miss lien nak tunjukkan.
























Datin isteri kepada pakar motivasi terkenal pun pakai premium beautiful siap masuk majalah WANITA lagi😱




CDM Hajah Siti Rohana ni dulu beratnya 102 kilo, sekarang maintain sebab dah turun 45 KILO tau.









πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—

Anak dara, mak dara, nenek, badan kurus, badan gemuk semua boleh sarung Premium Beautiful untuk ada SHAPE macam tabung haji.












































πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Sangat sesuai bagi yang baru lepas bersalin, dalam pantang samada C-Zer atay normal, dua-dua boleh pakai. Tiada ngilu dan luka cepat sembuh. Paling PENTING dapat balik bentuk badan idaman.























🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Perut kempis on the spot. Berlekuk SHAPE.






























πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ

Bukan wanita jer boleh pakai Premium Beautiful tau. LELAKI PUN BOLEH. Hanya bahagian Waist Nipper atau bengkung sahaja. Untuk ikhtiar perut muncitπŸ˜…
























πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

TERPAKSA CANTIK DENGAN HANYA TUKAR BAJU DALAM












































πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

Happy bila dengar pengguna PUAS HATI dengan Premium Beautiful.










HARGA pasti berbaloi dengan KUALITI dan SERVICE dari kami.
Kami sendiri yang akan hantar hingga depan pintu rumah anda untuk pastikan size yang di pakai SELESA.

Untuk keterangan lanjut, nak dapatkan free fitting boleh hubungi Miss Lien terus. Jangan pendam rasa macam tu, nanti stress. Tak bagus stress stress ni.πŸ˜‰

πŸ“² 011-1040 0585
www.mazlinshohimi.blogspot.com

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#CorsetPlusSize
#PremiumBeautifulShahAlamKlang
#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam
#HakakPakaiHakakJual
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulOriginal
#premiumBeautifulBrunei
#PremiunBeautifulIndonesia
#PremiumBeautifulJakarta
#premiumbeautifulmalaysia
#premiumBeautifulcorset
#PremiumBeautifulexpert
#NakKurus
#NakRamping
#SetBerpantangTerbaik
#SetBersalinOriginal


=================================

Premium Beautiful Custom Made Plus Size



Besstt ke Tak bestt😱😱😱

Korset Viral Premium Beautiful khusus untuk ladies2 yang PLUS SIZE. 

Cerrr tengok gambar tu, client ni betul - betul  nekad dan ikhtiar untuk kesihatan dan kecantikan beliau. Pelaburan sekali seumor hidup, dan effect yang pasti tidak akan mengecewakan uolls. 

Premium Beautiful dapat membantu:

* Mengurangkan pergeseran peha.
* Mengurangkan sakit belakang
* Sesuai untuk yang bermasalah tulang  belakang
* Membetulkan postur badan
* Meningkatkan metabolisme

KORSET VIRAL CUSTOM MADE khusus untuk uolls yang PLUS SIZE.












Spesel untuk uolls, dengan harga penuh kasih sayang dan hadiah percuma 😍😍😍

Dm/wasap πŸ“²


01110400585

01110400585

01110400585

www.mazlinshohimi.blogspot.com


#KorsetViralPlusSize
#PremiumBeautifulCustomMade
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulShahAlamKlang
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulCyberjaya
#PremiumBeautifulBrunei
#PremiumBeautifulSingapore
#PremiumBeautifulIndonesia
#PremiumBeautifulJakarta
#PremiumBeautifulMurah
#SetBerpantangOriginal
#SetBersalinTerbaik
#TrustedSellerPremium Beautiful
#Slimming
#NakKurusTapiSukaMakan
#SlipDiscCyst
#InstaLove
#NakSihatLuarDalam
#CorsetViral
#KorsetPlusSize
#HakakPakaiHakakJual



Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019. Special discount 50% untuk long girdle. Separuh harga yang tak pernah dibuat lagi. Term and ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.