Saturday, 20 January 2018

Rahsia Mudah Kurus Mother Of 5 ( 4 Girls, 1 Boys )

Journey Mother Of Five

Apa korang rasa biler tengok gambar nieh ?

( Seri, Seri, menyeri jer awak )

( Gila kasut roda !)

Pergi KPJ Specialis Hospital pakai kasut roda. Jalan la kamu terkangkang - kangkang.

Sepanjang berjalan sampai ke wad, umie dengan nenek gelak tak berenti. Mana pernah dibuat orang nak oiii ! 



Seri, Seri, kadang kamu ni kelako, kadang banyak buat geram, tapi yang paling winn kamu nie memang sangat PELIK !

Memang anak no 2 cenggini yer perangainya 😂

Anak - anak ni ke mana saja pergi memang tak reti duduk diam, terloncat sana, terloncat sini, siap main lari bulatan atas sofa ! mak aii malu pun ada asyik bebel - bebel jer. Orang kiri kanan memandang jer !






Yang paling best baby Mohammad la, behave jer.



Balik dari KPJ Hospital, terus gi makan malam kat Aeon Jaya Jusco Shah Alam.

Makan laksa sedap yak amat, Yummy !
Tak toleh kiri kanan membedal.

D'Laksa
(Khusyuk betoi )

( uolls patut try it tau ! )

( Fokus, fokus ) 

Dah makan laksa, gi cari roti plak, 

 ( comeyy sangatkan, sayang nak makan )

( Banyak sangat pilihan, rambang mata )

Beli pastu simpan dalam almari 😂. Harga RM2.50 jer seketul roti bear tueh. Filling choclate, sedaappp !

Nak balik tue sempat lagi kami singgah ke negara Jepun jap.

  ( Baby Mohammad dengan atuk )

( Buat show Gong Xi Fa Cai )

  ( Ala - ala gadis melayu terakhir konon )

( Winter sakura )

Balik, sampai jer rumah semua fengsan terus..

Aktiviti harian Miss Lien selalunya sesuatu yang memenatkan lagi - lagi bila bersama 5 orang tentera mujahid ni. Anda rasa Miss Lien ada masa nak migrain tak ? ?

Jawapannya, non hado !

Sebab tue Miss Lien biarkan aja Premium Beautiful Corset ni melekat kat badan lebih dari 8 jam, kadang sampai tido pun tak bukak. Banyak sangat kebaikan yang Miss Lien dapat dari pemakaian Premium Beautiful Corset ni antaranya:

~ hilang sakit belakang setelah melahirkan 5 orang anak

~ hilang rasa migrain, pening kepala, biasa sebelum nie bile dengar anak bising - bising or jerit - jerit, kepala senang menangkap.

~ hilang sakit tulang belakang bile banyak membongkok angkat anak, basuh poo poo anak, mandikan anak, kejar anak

~ hilang lelemak jahat sebab infrared FIR aktif bekerja kat badan

& macam - macam lagi kebaikan...


Sebelum pakai Corset nie postur badan rasa cam bongkok & selalu sakit belakang. Tapi setelah melekat terlekat bersama Premium Beautiful, semua tue hilang terus dari hidup Miss Lien.

Macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada!


Dah la beli corset premium ni dengan harga murah, join ahli RM50 jer dapat FREE Body Wash Marine Essence bernilai RM38, untung runcit dapat, untung bonus pun dapat, ada rezeki dapat ke Swiss terus.

Sekarang ni kan, orang yang bekerja pun pulun wat side income. Kan..

Jadi suri rumah pun boleh ade income tau. Janji kene rajin dan bijak cari peluang.

Sekarang bukan susah pun. Semua di hujung cari. Dari kite scroll macam² topik, baik kite cari sesuatu yang boleh mendatangkan manfaat akan datang.

Sebelum tu, niat kene betoi tau. !!! 

Jangan tersilap dan juga buat sesuatu sehingga mengabaikan kewajipan dan tanggungjawab.

Sapa yang masih dok pikir² dan mencari peluang, bisnes ape nak mule. Jom joint team Miss Lien.

Free na0nti kite sembang². 😘


Kalo nak Miss Lien bantu ibu - ibu yang di luar sana ubah ke arah hidup yang lebih sihat, wasap / call 011 - 1040 0585

#MotherOfFive
#MacamMacamRagam
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurahPutrajayaKualaLumpurShahAlam

www.mazlinshohimi.blogspot.com

Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

No comments:

Post a Comment

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus Teh pra campur dengan garam buluh. Fazura kata "Saya tak boleh tinggalkan Min...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.