Sunday, 4 February 2018

Bagaimana Cara Nak Daftar Sebagai Ahli Sahajidah Hai-O Marketing

SHOM
Sahajidah Hai - O Marketing )













Pernah nampak lambang ini?

Pasti ada yang pernah nampak. Yela, syarikat Sahajidah Hai-O Marketing ini dah berada di pasaran hampir 25 tahun di Malaysia dan lebih 40 tahun di pasaran global.


Syarikat Sahajidah Hai-O Marketing telah dinobatkan sebagai salah satu syarikat jualan langsung terbaik dunia 2019 oleh Direct Selling News!
.
Sahajidah Hai-O Marketing berjaya menduduki tempat ke-92 syarikat jualan langsung terbaik dunia.
.
Penetapan ranking dikendali Direct Selling News, sebuah syarikat yang memantau prestasi jualan syarikat jualan langsung beriktiraf seluruh dunia. Dan DSN Global 100 adalah ranking syarikat jualan langsung 100 terbaik dunia!
.
Pencapaian ini semestinya atas usaha para pengedar untuk menaikkan jenama syarikat sehingga cukup dikenali dan menjana perolehan yang membanggakan!

#SHOM #MyChoiceForLife #SHOMAchievements

Selama 25 tahun ini macam-macam pencapaian yang telah diperolehi oleh syarikat. Miss Lien mengenali Hai-O pada tahun 2006 lagi melalui produk BioAura .

Sejak kenal dengan Hai-O Miss Lien  dah dengar macam-macam cerita mengenai Hai-O. Sama ada cerita yang baik atau sebaliknya. Namun cerita yang kurang enak lebih cepat tersebar. Itu perkara biasa kan? Tapi Miss Lien takde la percaya 100% cerita-cerita tu. Sekadar ambil tau jerr.

Permulaan Miss Lien terjumpa dengan mentor dalam facebook. Rasa teruja sangat dengan segala pencapaian yang dia dah dapat. Setiap hari mesti nak tengok facebook dia, stalk facebook ,Instagram & blog die..hehe..Tapi masa tu sekadar tengok je la. Kemudian Miss Lien buat Istikharah cinta untuk dapat petunjuk. Petunjuk positif. Esok pagi - pagi terus mesengger beliau & bank in RM50 terus. Mentor atur perjumpaan dan kami bertentang dua mata. Kami berborak seperti lama dah kenal. Beliau berkongsi pengalaman macam mana boleh berjaya dalam bisnes Hai-O ni hingga ke tahap tertinggi.



Memang sebenarnya Miss Lien sentiasa berusaha untuk cari pendapatan tambahan memandangkan sekarang ni memang cari duit lebih tu dah jadi perkara wajib. Lagi - lagi Miss Lien ada 5 orang anak opkos la kos hidup makin tinggi.Gaji memang ada, tapi cukup-cukup je.



Akhirnya Miss Lien mulakan bisnes Hai-O ni setelah berbincang dengan suami. Alhamdulillah dia tak menentang tapi sentiasa bagi semangat. Itu kelebihan yang Miss  ada.



Sebenarnya nak mulakan bisnes Hai-O ni senang sangat. Mula-mula kita register sebagai ahli RM50 je. Kita akan dibekalkan dengan Sales Kit sebagai panduan kepada pengedar. Tapi sekarang kena download sendiri kat website Sahajidah Hai O Marketing . Maklum la semuanya dihujung jari jerr sekarang. Adanya sales kit ni lebih mudah kita tahu tentang syarikat, produk dan marketing, baru senang nak bisnes.





#DaftarAhliRM50
#PeluangPerniagaanTerjamin
#CashHujungJari
#BisnesDariRumahYangMenguntungkan
#SHOM


Sahajidah Hai-O Marketing ada macam-macam pilihan produk 


Produk :

1) Kecantikan

2) Kesihatan

3) Penjagaan Diri

4) Penjagaan rumah

5) Lain-lain

Tugas kita just promote je, tambahan sekarang ni dah mudah sangat dengan pelbagai medium yang ada, lebih-lebih lagi secara online. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube or Blog. Tak perlu dah gi ketuk pintu rumah orang lagi. Lebih mudah nak berniaga terutama bagi yang bekerja macam Miss Lien. Tak perlu fikir nak set up kedai, pekerja, bil api or bil air.




Buat bisnes part time tapi income sama or lebih dari kerja full time. Just buat dari rumah je. Tujuan utama Miss Lien niat buat bisnes ni untuk jihad ekonomi bagi diri sendiri, keluarga dan agama. Miss Lien nak bantu wanita - wanita diluar sana yang nak transform diri dan kewangan menjadi lebih baik.

Sebenarnya ramai yang pandang negatif bila sebut pasal bisnes Sahajidah Hai-O Marketing ni. Kena keluar modal besar la, barang tak boleh jual la, berhutang dengan bank la.




 Actually, pada Miss Lien perkara tu terjadi atas sebab diri kita sendiri. kita terbiasa dengan kerja makan gaji, kita tak biasa dengan bisnes. Tapi dalam bisnes ni kita ada pemimpin dan mentor yang boleh membantu dan menarik tangan ke atas tanpa ada apa-apa bayaran, FREE OF CHARGE ! Sepatutnya kita gunakan peluang ini sebaiknya. Dalam apa jua bidang kita perlu ada ilmu, mentor dan bertindak supaya impian kita itu tercapai.


Namun sebenarnya, bisnes Sahajidah Hai-O Marketing ini mudah sangat.

1) Register ahli RM50

2) Promote produk secara online/offline

3) Buat pembelian dari pesanan pelanggan

4) Tak perlu nak simpan stok

5) Boleh dapat untung runcit dan bonus

6) Ada timbunan mata/pembelian

Kenal dulu bisnes Sahajidah Hai-O Marketing ni macam mana. Jangan terus prejudge tanpa mengetahui macam mana perjalanan bisnes yang sebenarnya.

Tak kenal maka tak cinta.

 Nak tau betapa menariknya bisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing ini dengan cara Miss Lien melakukannya???



I will share with you

YES!!!

Just
email: isabellien85@gmail.com



FB : Mazlin Shohimi
IG : Mazlin_Shohimi


Love
Mazlin Shohimi

#BisnesHujungJari
#KelebihanPeluangPerniagaan
#MudahnyaBisnesOnline
#BisnesSuriRumah

=================================

Kelebihan Peluang Perniagaan



Satu peluang perniagaan yang menawarkan ganjaran untuk memotivasikan individu.


Pelan Pemasaran Sahajidah Hai-O Marketing



Peluang perniagaan Sahajidah Hai-O adalah terbuka kepada semua lapisan masyarakat dengan risiko yang rendah dan kos permulaan yang rendah.

Ia membantu anda membina perniagaan sendiri melalui penjualan produk dan penajaan. Pengedar baru kemudiannya akan menjual produk dan menawarkan peluang perniagaan ini kepada orang lain. Dengan perkhidmatan yang berkualiti tinggi, sudah tentu perhubungan jangka masa panjang dapat dijaminkan.

Oleh itu, dengan menyampaikan ilmu pemasaran dan penjualan anda kepada ahli kumpulan, anda bukan sahaja membina rangkaian perniagaan sendiri, malah membantu orang lain membina rangkaian perniagaan mereka.

Intisari peluang pendapatan bagi pelan perniagaan Sahajidah Hai-O Marketing adalah penjualan produk yang berkualiti dan perkhidmatan yang ditawarkan serta penajaan. Sedangkan perniagaan anda berkembang, pulangan turut akan bertambah. Dalam pelan perniagaan Sahajidah Hai-O, tiada ganjaran yang akan diberi kepada individu yang hanya menaja orang lain semata-mata.


================================

SOALAN - SOALAN LAZIM 

1. Apakah yang dimaksudkan dengan Peluang 
    Perniagaan ?


Peluang perniagaan merupakan sebuah platform perniagaan yang menjalankan aktiviti penjualan produk-produk seperti:

1. Produk Kesihatan Diri
2. Produk Kecantikkan
3. Produk Penjagaan Rumah
4. Produk Penjagaan Kenderaan 
5. Pelbagai produk lain lagi


2. Apakah yang disediakan untuk anda dalam 
   perniagaan ini ?

Perniagaan ini menyediakan Ilmu, Mentor dan Sistem kepada ahli baru dan ahli lama. Setiap ahli perniagaan yang baru akan dibimbing oleh mentor tentang bagaimana cara marketing yang berkesan dan sebagainya. Setiap ahli baru akan diberikan Coaching Online Marketing sehingga Expert. Perniagaan yang mengamalkan konsep : 
"Bisnes secara berjemaah" iaitu buat sama-sama, menang sama-sama, kaya sama-sama.



3. Apakah yang anda perlu ketahui tentang
    perniagaan ini ?

                                PRODUK 

Clinical tasted, International Certified, Halal dari Jakim dan testimoni dari beribu pengguna. Mengenali setiap produk dengan lebih mendalam akan lebih memudahkan anda membuat pemasaran yang  lebih efektif dan dapat menarik perhatian pembeli disebabkan keyakinan daripada posting anda.

                             GERAK KERJA 

Hanya perlukan komitmen dari anda untuk buat posting online ( Facebook, Instagram, Whatsapp,dll). Lakukan kerja sekurang-kurangnya 2-3 jam sehari. 

                         POTENSI PENDAPATAN 

Tiada had, Rm 2000 - 5000 sebulan ( yang penting rajin ), Intensif fees, melancong 2 kali setahun.



                                   BANTUAN 

Web promosi percuma, bimbingan dari komuniti usahawan internet, bimbingan dari pakar-pakar produk. Mentor adalah ibu yang bergelar jutawan.

4. Apakah kelebihan perniagaan ini ?

Perniagaan ini adalah berdasarkan produk edaran Sahajidah Hai O Marketing ( SHOM ) sebagai platform bisnes. Rm 47.00 adalah yuran pendaftaran sebagai agen SHOM bagi membolehkan anda mendapat keistimewaan sebagai agen.


5. Antara kelebihan menjadikan Rakan kongsi /
    Ahli / Agent adalah :


* Beli produk dengan harga ahli.


* Dapat untung runcit atas jualan ( 10% - 20% )


Contoh :

   

Hai O Chlorella
Harga Pelanggan(CP): Rm 69.60
Harga Pengedar(DP): Rm 58.00
Untung runcit: Rm 11.60
Keuntungan: 20%

            

Jika anda mempunyai 20 pelanggan membeli Hai O Chlorella dalam sebulan. Keuntungan runcit agregat anda ialah RM 11.6p x 20 = Rm 232.00


* Bonus Prestasi ( 3% - 41%)


Bonus prestasi merupakan bonus pencapaian kumpulan, kenaikan pangkat berdasarkan jualan timbunan hasil kumpulan (TAPV)



Jadual Bonus Prestasi :



PANGKAT                        TAPV     BONUS (%)
Crownd Diamond Manager CDM 2,000,00041%
Double Diamond Manager DDM720,00036%
Diamond Sales Manager DSM  180,00031%
Senior Sales Manager SSM60,00026%
Salaes Manager SM 20,00021%
Pengedar D612,000 18%
Pengedar D5  6,000 15%
Pengedar D44,500 12%
Pengedar D33,000 9%
Pengedar D2 1,500 6%
Pengedar D1100 3%

* Tabung Kereta (3%)


Untuk meninggikan imej & mutu kehidupan ahli, Sahajidah Hai O Marketing membentukkan tabung kereta kepada ahli. Asalkan anda berkelayakan, anda boleh memilih sebuah kereta idaman yang mewah untuk kegunaan sendiri. Semua kosnya ditanggung oleh Sahajidah Hai O Marketing.


* Bonus Projek Wawasan


Syarikat akan memperuntukkan 5% dari jumlah jualan BV setiap bulan sebagai bonus projek wawasan kepada semua pengedar mengikut syarat - syarat yang ditetapkan oleh Sahajidah Hai O Marketing.
Nak Jana income juta - juta tak susah, ubah mindset, diri sendiri, kehendak & impian. In Shaa Allah termakbul.

#SHOM
#PerniagaanOnlinePalingLaris
#PerniagaanSeluruhMalaysia
#MalaysiaBruneiSingapuraIndonesia


=================================






















=================================











==============================


Tips Dan Cara Mudah Buat Duit 
Dengan Bissnes Online.
💖Kejayaan Demi Memiliki Kasut Cinderella💖

Pernah bermimpi nak jadi seperti Cinderella? Ala tinggal kasut kat atas tangga istana.
Miss Lien suka angan itu dan selalu sangat bermimpi one day aku nak jadi Cinderella BUT bukan Cinderella yang jadi hamba mak tiri, tapi Cinderella yang ada kasut bling-bling dari pereka tersohor Proffesor Datuk Jimmy Choo.
Hehehehe... Alhamdulillah impian nak jadi Cinderella tu tercapai hari ni bila Allah bagi rezeki peluang untuk hadir di IDCC Shah Alam bagi meraikan usahawan yang berjaya buat sales RM20,000 dan RM60,000. 
Amazing.
Datuk Jimmy Choo selaku pereka kasut bagi brand INFINANCE hadir bersama selebriti terkenal cantik berketrampilan, bijak dan merendah diri iaitu Fazura. Beliau juga adalah duta kepada syarikat gah yang listed di BSKL iaitu Sahajidah HAI-O Marketing. Produk kegemaran Fazura ialah Min Cha Milk Tea dan produk viral yang hot meletop-letop Premium Beautiful. Sarung-sarung terus kurus. Sihat dapat, cantik dapat, keyakinan 100%.

Hampir terlupa, esok 11 March 2018, Fazura menjemput semua rakyat jelata hadir ke weddingnya di hotel Royale Palace. Tema farytale kan. Wowwwwwwwwww. Grand.

Dalam kalut sibuk urusan kerjaya, perkahwinan, beliau sempat hadir untuk event SHOM. Bijak Fazura pilih SHOM, kerana dengan SHOM semuanya FREE COST MARKETING. Tinggal lilit jerrr. kan kan kan kakak Fazura.
Miss Lien kongsi gambar detik Fazura bersama lebih 8000 usahawan SHOM tadi.














Assalamualaikum semua, first of all, thank you so much pada yang baca mukadimah panjang tu😀 Nama asal Mazlin, panggilan comey Miss Lien, bukan Cinderella tau.



Teruja nak kongsi pengalaman hadir ke event red carpet Sahajidah HAI-O Marketing (SHOM) tadi. Memang sangat beraura, berinspirasi dan menggegarkan jiwa sanubari bila nama-nama penerima dilaungkan naik ke atas stage mengambil anugerah. 
Asal memang tak nak hadir sebab dah 2 hari air takde di Shah Alam di kawasan tertentu kerana paip air utama bocor teruk.
Tetiba rasa Allah gerakkan hati untuk turut serta bagi support ahli team kami yang dapat pangkat 
Sale Manager (SM). 

Sambil selam sambil minum air. Tinjau keadaan sekeliling, bagaimana nanti bila sampai turn aku. Tak sabarrrr. Uoll tau apa yang ada kat sini hasil tinjauan sepanjang hampir 1 hari Miss Lien di sini. 

💘Beribu usahawan dengan style masing-masing.
     Ada yang baru turun dari kayangan, 
    dari istana emas, dari kedai emas, 
dari kedai loopa, oppsss terbabas, maaf uoll.

💘Event yang bersistem dari segi pembahagian 
     door gift, makanan, tiket, pengacara, 
      atur cara majlis, susunan penerima anugerah, lagu tema, sumber inspirasi dan lucky draw.

💘Beribu-ribu usahawan dari semua golongan ada, muda, pertengahan dan berumur. 
       Haaaa, jangan tak sangka makcik dan pakcik           yang umur 50 an pun hado. Yang penting makcik 
    bawang dan pakcik serai pandai buat duit. Cukup.

💘Door gift yang penerima anugerah dapat sekarang ni hebat dan menarik. Dapat batch dan 
baby doll Sea Gull. Maskot SHOM. 
Dulu mana ada semua ni, zaman offline dulu la. Semua tu mentor Miss Lien yang bagitau.

💘Banyak booth dan banner disediakan. 
Banner Min Cha Tea,
     Infinance kasut, Infinance handbags. 
Memang kegilaan la lepas nie, 
asyik merasuk masuk ke PAVILLION untuk
     dapatkan kasut Cinderella ku. 
So boleh bergambar sampai 
     muntah emas dengan macam-macam post. 
Biasa memang viral post jerr ahli SHOM nie.

💘Kedai makan pun ada disediakan dengan harga yang berpatutan, pemilihan tempat sangat 
      berstrategi dan parking banyak pilihan. 
Maklum la 8000 orang yang hadir. 
Surau ada, lift ada, tangga ada, escalator 
     ada, toilet paling best wangiiiiii jer. 
Pandai pilih tempat tau.








Ok rasa itu jer dari hasil tinjauan. Miss lien nak sambung story bab motivasi diri dan kejayaan. 

Bila kita hadirkan diri dalam event macam ni terasa tau aura positif, aura kejayaan, aura semangat kental tu mewujud dan menebal dalam diri. Rasa macam kena bakor pun ada. Bukan pakcik Bakar. Tadi takde nama Bakar😅 

Miss Lien cukup terangsang dengan kekuatan bissnes ni kerana kekukuhan, kestabilan, keunggulan dan kehebatannya terserlah sejak dari 26 tahun yang lalu. Banyak yang syarikat lalui sepanjang 26 tahun tu. Bukan jangka masa pendek tau. Dah lebih 2 dekad bissnes HAI-O ni. Satu-satunya syarikat MLM yang kekal hingga ke hari ini. Lap u SHOM😘

Bagi yang diluar sana, 
Miss Lien sangat mengalukan bagi :

👉yang nak buat bissnes tapi tak tau 
bissnes apa nak buat
👉tak tau dari mana nak mula
👉tak tau boleh berjaya ke tidak
👉tak tau best ke tak bissnes ni
👉ada ker orang nak beli
👉tak ada modal besar
👉ada modal besar tapi tak tau 
bissnes apa yang bagus 
selamat dan santai
👉orang kenal ke produk ni
👉suka soping habis duit begitu sahaja
👉suka side income ribu-ribu
👉yang suka dan tidak suka cabaran

Join dengan kadar SEGERA team Miss Lien. Tak mahal pun, RM50 jer daftar ahli. Modal bermula RM300 ke atas boleh dapat renewal untuk next year secara PERCUMA. Jika ada modal besar RM20,000 keatas lagi smart sebab terus dapat naik stage pertama iaitu Sale Manager dengan 
peratus bonus 21%. 

Dari mata turun ke hati, begitu la Miss Lien ibaratkan bissnes bersama SHOM nie. Always teruja setiap saat dan ketika tau.
Suka sangatttttt. Memang tak berpaling tadah kemana-mana.



Siapa yang sesuai dengan bissnes yang Miss Lien tawarkan ni :

✌Berumur dari 18 tahun dah boleh sertai sehingga tiada limit umur ditentukan. 
Tu yang tadi jumpa makcik bawang dan
     pakcik serai.

✌Remaja, anak dara, mak dara, ibu tunggal, bapa tunggal, yang
     berkahwin 4 pun boleh sertai bissnes ni.

Mudah sangat buat duit zaman it globalisasi kini. Semua petik hujung jari. Rajin sikit gerakkan kaki, rajin lagi gerak badan bawa kete gi la cari apa yang patut, kaut ilmu, kaut client, kaut prospek, kaut la apa yang boleh. Pastu tinggal nak bentuk jadi bentuk love ke, segi empat ke, paling bagus bentuk pembaris sebab panjang dan tinggi. Kompem kekal berpanjangan jodoh dengan SHOM.

Apa jer yang uoll nak tanya, nak tau lebih mendalam info berkaitan SHOM hubungi jer Miss Lien di wasap

Ok, mesti uoll tak puas lagi tengok gambar Miss Lien si kembar iras Fazura😅 ni kan? Nah belanja gambar.

Next will be mine.

I can't waiting to get u batch.

My next stage.

Eh, Fajura bertukar wajah, paling terkejut
sejak bila Fazura suka Hello Kitty.

Mentor super duper gojes.

CDM Khaty Jane Yahya yang berbelas tahun setia bersama bissnes SHOM.

Sama tak dengan Fazura.

Adik somel ni la yang naik stage.


KOLEKSI HANDBAGS DAN KASUT 
INFINANCE X DATUK JIMMY CHOO
INFINANCE X FAZURA














Nak tau rahsia kejayaan bissnes hebat, selamat, dan mampat, moh ler sembang tepi pintu wasap ker, open table sambil minum Min Cha Tea ker. Sedap jugak tu. Hilang dahaga sebab banyak bercakap.

Click jer : 

Hubungi Kami di Whatsup



Juga boleh layari laman sosial saya di 

Facebook : Mazlin Shohimi

Instagram : Mazlin_Shohimi

Website : www.mazlinshohimi.blogspot.com


#ShomBatuCaves
#BisnesOnlineRm50 
#FreeCostMarketing
#BisnesHujungJari 
#BisnesBermentor 
#PlatformPerniagaanOnline 
#PlatformPerniagaanSelamat
#PencarianAgent 
#PencarianProtege 
#AgentDiperlukanDiSeluruhMalaysia 
#DropshipWanted 
#BisnesSelamat 
#JanaIncomeKe2 
#BuatIncomeDariRumah 
#SuriRumahJanaIncome 
#BuatDuitDenganHandphone 
#BuatDuit
#No1CertifiedPremiumBeautifiulExpert



=================================


Master Your Sales



Pokok ini telah wujud di dunia selama ribuan tahun. Melihatkan kepada keadaannya yang besar dan tinggi, kita boleh tahu betapa agungnya ciptaan Tuhan kerana mampu mencipta sebatang pokok yang masih hidup walaupun telah melalui satu tempoh yang sangat lama!

Bagaimana pula dengan manusia ? Adakah boleh hidup begitu lama sehingga ribuan tahun. Jawapan tepat, MANUSIA HIDUPNYA TIDAK KEKAL SELAMANYA. Had umur manusia dalam anggaran 64 tahun. Bersiap sedialah kita dalam perjuangan dunia juga akhirat.

Kenapa bermula gambar pokok? Pokok yang tegap selama 26 tahun di pasaran global mesti banyak ranjau dugaan yang diharungi bagi memastikan akarnya kuat dan kebal.

Miss Lien sebenarnya membuat kiasan tentang bissnes Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) yang sudah 26 tahun bertapak berpasak dibumi sebagai bissnes MLM yang paling bertahan.

Huntung berada di platform keretapi express. Laju kita bawa, laju kita sampai. Tak tau bawa tinggal belakang. Itulah situasi bissnes alaf 21 kini. Zaman la ni bukan macam zaman tahun awal 2000 yang banyak offline dari online. Perbezaan yang amat ketara jelas terpampang.

Tahun akan datang tak tahu lagi macam mana cabarannya pulak. Semua itu atas kehendak dan kepuasan diri sendiri. Diri sendiri boleh lakukan jika bersungguh. Sekadar melepaskan batuk ditangga jangan harap la dapat result straight A yer.

Ok nak kongsi pengalaman hadiri seminar MASTER YOUR SALES di Hotel PGRM Cheras pada 24 February 2018 yang lalu. Lamanya baru nak update kan . Bukan apa terlampu sibuk tanggungjawab hakiki buat soalan peksa, itu la ini la.. penting update.




Kita rilek-rileks jer, just santai santau sambil baca entry yang penuh pelbagai emosi🤗

Asal cerita bermula mentor bagitau ada seminar di Cheras. Dalam hati kata "alamak macamana ni, bagi ker laki aku ni izinkan aku pergi". Berdebar sepanjang hari tau. Takut nak bagitau suami. Takut dengar dia kata TAK BOLEHHH😭

Suami Miss Lien sebenarnya sayang sangat sampaikan sejak join bissnes SHOM ni, suami akan ikut, follow jer langkah kaki Miss Lien. Pelik bin ajaib tau. Sungguh la bissnes ni bukannya bagi regangkan hubungan suami isteri tapi merapatkan lebih lagi hubungan rumah tangga tu. Sound bestkan.


Sampai dah tarikh seminar, pelan-pelan Miss Lien bagitau. Miss Lien boh la ayat manja-manja, ayat gosok-menggosok sikit. Alhamdulillah dia bagi dengan syarat bawa satu family means suami + 5 orang anak. Apalagi, kelam kabut la Miss Lien cari bilik hotel. Nasib ada kosong, kalo tak nangis bawah katil tau sebab tak dapat pergi.

Sehari sebelum biasa dapat teaser untuk up semangat. Wahh memang terbakor.




Sabtu pagi tu hantar kakak Sufi pergi kem pengawas dulu. Happy sangat mukanya. Memang niat dia nak jadi pengawas dan termakbul bila masuk darjah 3.






Selepas tu, terus pecut hantar isteri kesayangan ni ker Cheras.
Sampai dalam 45 minit jugak la. Big boss bawa pelan biar lambat sampai katanya😢




Suami hantar sampai naik atas, sampai depan pintu.. bestnya bila ada body guard. Masa sampai tu tengah warm up lagu HAI-O is my choice for live. 
Meremang bulu roma setiap kali dengar lagu ni.






Macam-macam aksi adakan. Macam-macam bentuk badan pun ada. Suka lagu ni sebab go lucky. Settle warm up semua, majlis dimulai dengan bacaan doa oleh suami kepada mentor Miss Lien sendiri iaitu
 tuan Halmie.



Selesai bacaan doa. Speaker pertama iaitu CDM Khaty Jane Yahya memulakan bicara. Beliau asalnya seorang yang kerjayanya memakai pakaian seragam polis. Tetapi akui akibat jatuh cinta dengan bissnes SHOM ini, langkah diperketatkan, diperkukuhkan dengan tindakan nekad berhenti kerja untuk focus lebih pada bissnes.

Alhamdulillah berkat usaha, doa, bertindak, beliau berjaya buktikan sampai ke stage tertinggi Crown Diamond Manager dalam masa 10 bulan SAHAJA😱 

Suprisingly, Amazing.
Memang menjadi inspirasi sungguh buat Miss Lien.

Jangan kata tak boleh sebelum buat. Dengan ilmu serta tindakan, semua boleh jadi. Kadang Allah nak bagi miracle pada sesiapa yang berkehendak dengan nekad.



Masih ingat apa CDM Khaty cakap, jangan toleh belakang, buat jerr, buat jerr terus. Tak nak ke pakai kete mewah, baju cantik-cantik, mahal-mahal. Opokos la Miss Lien nak semua tu, wanita stylish kan... Pasan Miss Lien oii😜

Beliau juga memberikan banyak info terkini tentang syarikat 5 tahun akan datang. Wahh hebat tau SHOM ni, pemikiran dia 5 tahun kedepan dari kita. Selepas ni akan ada barangan produk kecantikan diri, kesihatan dari kepala sampai kaki. Barangan untuk seisi keluarga dari bayi hingga dewasa.

Best ke best.

Speaker ke 2, CDC CDM Haji Azlan Deraman. Beliau ni adalah sifu otai yang berbelas tahun dalam bissnes SHOM ni. Seronoknya dapat dengar dan tengok LIVE. Beliau memberi pelbagai input bagaimana nak buat duit juta-juta, saving juta-juta, up grade rakan kongsi, upgrade ilmu akhirat sekali. Banyak sangat perkongsiaan yang bermanfaat dari beliau.

"Pokok dah 26 tahun tegap teguh berdiri kat tempat yang sama, why not kita ni lilit saja pada dia sampai puncak. Tak susah dah nak set up semuanya sendiri".

Miss Lien duduk depan sekali so rasa macam terkena la ludahan beliau tepat kat muka.


Sampai tak cukup masa beliau, tapi atas tuntutan sebagai hamba kami menunaikan kewajipan solat fardhu zohor, makan dan buang la apa yang patut.

Slot selepas rehat adalah slot motivasi rohani, 
mental dan fizikal oleh CDM Hajah Siti Rohana.
Sangat terngiang-ngiang lagi di minda, 
" Tak nak ke bagi anak-anak bilik sorang satu, baju baru, makan sedap-sedap".
Rasa nak meleleh air mata tau. Sayu jer dengar.
Biar susah 3 ke 5 tahun tapi jangan susah 35 tahun. Kerja keras sebelum banyak berehat.

Slot ni pun air liur beliau terperecik kat muka Miss Lien. So nak tak nak kita jer boleh ubah diri kita. Bukan orang lain yer.

Bila rasa motivasi low, lemau, bebal, sebal WAJIB HADIR majlis atau seminar yang macam Miss Lien hadir ni sebagai pemberi perangsang, motivasi dan semangat rohani. 
In shaa Allah meroket hingga puncak.



Perasaan memang tak terkira, tak terhitung dengan kata-kata bila sentiasa ada tangan yang menarik, yang sudi memberi semangat bak peluru berpandu, Terima kasih pada semua sifu, mentor kesayangan dan rakan-rakan seperjuangan. Segala jasa dan ilmu yang dicurahkan itu tak terbalas dengan apa sekali pun. Apa yang pasti Miss Lien akan berjuang habis-habisan sampai ke titisan darah yang terakhir.

Macam nak pergi perang bunyinya kan. Really alam bissnes adalah alam peperangan. 
Siapa kuat dia pasti menang.

Akhir kata terimalah gambar-gambar sejarah ini😉



















Platform perniagaan bersama SHOM sangat sesuai bagi wanita dan lelaki yang memang sangat tercari-cari peluang pekerjaan secara full time atau
 part time. 

Boleh wasap jer untuk info details tentang bissnes SHOM.

U CAN DU IT !




#ShomBatuCaves
#BisnesOnlineRm50 
#FreeCostMarketing
#BisnesHujungJari 
#BisnesBermentor 
#PlatformPerniagaanOnline 
#PlatformPerniagaanSelamat
#PencarianAgent 
#PencarianProtege 
#AgentDiperlukanDiSeluruhMalaysia 
#DropshipWanted 
#BisnesSelamat 
#JanaIncomeKe2 
#BuatIncomeDariRumah 
#SuriRumahJanaIncome 
#BuatDuitDenganHandphone 
#BuatDuit
#No1CertifiedPremiumBeautifiulExpert





Belum habisss yerr..😁😁😁

Gambar sebelum balik ke rumah keesokkan harinya. 












Miss Lien dan pool berpisah tiada. Jodoh kuat.





TAMAT
💑

====================================

Bulan puasa hari tu berpeluang hadir ke kelas bisnes bagaimana nak bina networking dan bagaimana nak bina volume 2 juta sales.

Dengar tajuk jer rentung telinga.

Miss Lien suka pergi kelas ni sebab kita ni manusia. Lumrah manusia semangat motivasi ni turun naik macam air laut, kejap surut kejap laju jer tinggi sampai jambatan dah.

Dengar jer suara petir CDM Kak Ana ni, semangat tu naik mendadak. Im adore her. Wants to be Millionare like her.

 Ini la CDM Hajah Siti Rohana yang bersemangat rimau🐯

 Ini mentor Miss Lien. Very humble, very energetic. Sentiasa ada untuk Miss Lien.

 One of rakan kongsi dalam bisnes ni. Suka bersaing dan very caring person.

Kelas ke2 di bulan Ramadhan tema Merah.
Naik sesangat aura walaupun belum makan. Eh! puasa la mana boleh makan😋

 Nenda dalam bisnes ni.

 My protege yang pernah buat bisnes lain tapi tak tahan lama. Beralih pada syarikat yang dah kukuh 26 tahun dipasaran dunia.

                   
                     Rakan konsi Miss Lien.

Memang asal join kelas mesti ada tema pakaian. Tema ni membuatkan aura positif nampak terserlah bila all team bersatu hati.

Nice jer kan bila bergambar😁

Jom Miss Lien bantu uoll semua jana income 500-5000 dalam masa sebulan.

wasap.my/601110400585

#IncomeKedua
#JanaPendapatanKedua
#PeluangPerbiagaan
#BisnesOnline


=====================================

28 Julai 2018 (Sabtu)
2.30 petang.

Perjumpaan leaders bersama multillionaire CDM Hajah Siti Rohana. Wanita rimau yang dah 16 tahun dalam bisnes Sahajidah Hai O ni.


Miss tak lepas peluang nak serap aura Rimau CDM Ana ni. Nak kena percikkan air liur beliau.








Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

1 comment:

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019. Special discount 50% untuk long girdle. Separuh harga yang tak pernah dibuat lagi. Term and ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.