Monday, 5 February 2018

Shake Me Burn Fat

Shake Me, Drink Me, Feel Me




Tak tersangka dengan mengamalkan Shake Me, Premium Beautiful Corset & Min Kaffe, beliau telah kehilangan berat badan sebanyak 45 kg. Sungguh menakjubkan. 
Itulah kelebihan Shake Me, bagaimana ianya menurunkan berat badan yang ideal.




Harga  Semenanjung RM118

Harga Sabah Sarawak RM122




Why Shake Me?
• It serves more than just an ordinary protein drink
• High in protein & dietary fiber
• Multi-source protein formula for wholesome nutrition
• Enriched with vitamins and minerals
• High in Vitamin B12 & Vitamin C
• A good source of Calcium & Magnesium
• Promotes healthy gut
• Enhances energy production for long-lasting vitality
• Formulated with non-genetically modified ingredients
• Instant & easy-to-prepare formula
• A smooth, delicious & satisfying shake
• Only 90 calories per serving
• Low in fat
• Cholesterol-free
• No sugar added
• No preservatives
• No artificial colouring


#shakeNshape #shakeme 






Dalam bahasa melayunya, kenapa Shake Me ni perlu jadi pilihan?
Sebab sangat menggalakkan penghasilan tenaga dan buatkan kita cergas walau tanpa makan banyak.

Dirumus tanpa ramuan yang diubahsuai secara genetik.

Mudah disediakan.

Tekstur yang halus dan licin dengan rasa yang lazat.

Hanya 90 KALORI dalam setiap hidangan Shake Me.

Rendah Lemak.

Tanpa Kolestrol.

Tiada gula tambahan.

Tanpa pengawat dan tanpa pewarna tiruan.





Shake Me minuman protein yang sangat berkhasiat.

Nak tau kenapa protein tu sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia?

Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting sebab protein ni yang bentukan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon, Enzim, dan Antibodi. Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme.

Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah, untuk penghadaman makanan, menghalang jangkitan, pengecutan otot, pembekuan darah, Membaiki sel, penghantaran sistem saraf dan banyak lagi.

Sesuai tak Shake Me ni untuk Kanak-Kanak?
Sesuai sangat. Shake Me ni boleh diminum tak kira umur. Orang dewasa boleh, kanak-kanak yang sedang membesar pun digalakkan minum Shake Me.

Shake Me ni terbaik untuk membantu pertumbuhan. Sebab apa tau, sebab Shake Me ada 9 Asid Amino Penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia dan hanya dapat diperolehi dari makanan je.

Shake Me membantu dalam membina dan memulihkan sel termasuklah otot, tisu, rambut, kulit, kuku dan lain-lain.

Shake Me Ingredients :
Soy Bean Powder
Isolated Soy Protein
Fructose
Polydextrose
Oat Protein
Whey Protein Powder
L-Carnitine
Fructooligosaccharide
Bamboo Salt
Vanilla Flavour
Xanthan Gam
Vitamin and Mineral Premixed
Sucralose

Storage :
Keep in a cool and dry place away from the sunlight

Direction of Use:
Mix 1 sachet Shake Me into 200ml water.
Avoid using hot water.
Shake well until smooth and consume immediately.

NO PRESERVATIVE
NO SUGAR ADDED
HIGH IN PROTEIN AND DIETRY FIBER
HIGH IN VITAMIN B12 & C
SOURCE OF CALCIUM & MAGNESIUM

Harga Shake Me ni RM 118 Sahaja.
Harga Shake Me Sabah Sarawak RM122.

Sekotak ada 20 Sachet Shake Me

Inilah cara untuk hilangkan lemak, Shake Me Shape Me. Shake Me murah.
Juga dengan pemakaian baju dalam Premium beautiful dapat menarik lemak, merenjatkan lemak serta menghapuskan terus lemak musuh no 1 wanita.

Testimonial Shake Me


" Assalamualaikum . Bertalu - talu sahabat FB mesej tanya macamana nak kurangkan 45 kg dalam masa yang singkat . Amalkan shake me , min cafe pada pagi & tengahari & mlm ( sblm jam 8 ) untuk burn cepat lemak bila kita buat aktiviti & kurangkan selera makan . Malam tak makan berat , hanya ambil buah atau susu kosong & sekeping biskut . Kita dah kenyang sebab jam 7.30 dah ambil makanan berat & min cafe . In sha Allah tanya & kak jawab kat reply sebab org lain pun boleh baca . Selain tu kak pakai korset Premium Beautiful untuk badan turun dengan curve. Sihat dapat, cantik semula dapat, 100% yakin pada diri. "


Dulu 102 kg



Sekarang 57 kg jer




Pinang cepat - cepat dari Miss Lien

http://wasap.my/601110400585

#ShakeMe
#ShakeNShape
#MinKaffeMurah
#PremiumBeautifulMurah
#TurunBeratBadanSihat
#ShakeMeMurahKedah
#ShakeMeMurahPerak
#ShakeMeMurahShahAlam
#ShakeMeMurahKlang
#ShakeMeMurahPutrajaya
#ShakeMeMurahCyberjaya
#ShakeMeMurahKualaLumpur
#ShakeMeMurahMalaysia


Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

No comments:

Post a Comment

Premium Beautiful Murah 2018

Premium Beautiful Murah 2018 :  Kurus Sebelum Raya. SEMPAT KE NAK KURUS SEBELUM RAYA? InsyaAllah sempat lagi kalau mula sarung ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.