Saturday, 13 April 2019

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus


Teh pra campur dengan garam buluh.

Fazura kata "Saya tak boleh tinggalkan Min Cha setiap pagi, selepas bangun saya kena minum. Menambah tenaga dan bagus untuk orang yang menjaga kulit muka, sebab garam buluh tinggi antinoksida dan awet muda"

Patutlah cantik manis jer wajah Fazura tu kan. Ok, jom minum hari-hari untuk awet muda selalu.

Nak tahu tak apa dia Min Cha Tea ni ?

Miss Lien nak berkongsi dengan uolls.

Min Cha Tea dirumus dengan daun teh hitam berkualiti Premium. Syarikat ni memang wow.. bukan setakat kopi Min Kaffe jer select premium coffee sampai dapat The Most Established Brand 2018/19. Teh pun pilih yang premium. Rasanya setanding dan lebih selamat dari teh tarik di luar sana. 


Apa kelebihan teh hitam ni ?
1. Meningkatkan kesihatan jantung
2. Mengurangi risiko kanser ovari
3. Mengurangi risiko diabetes
4. Meningkatkan kesihatan tulang
5. Mengurangi penyakit Parkinson
6. Menurunkan kolestrol jahat
(LDL sebesar 11.1%)
7. Menurunkan risiko batu ginjal
8. Meringankan penyakit asma
9. Menghilangkan radikal bebas dari tubuh
10. Membersih bakteria dari tubuh
11. Mengurangkan stress/tekanan
12. Menjaga kesihatan mulut


Mengandungi Stevia dan Sucralose sebagai pemanis semulajadi. Kelebihannya tanpa kalori dan tidak akan memberi kesan pada paras gula dalam darah.

Kandungan utamanya adalah garam buluh. Kelebihan garam buluh ini tinggi anti oksidan, bekalkan mineral berkhasiat dan menyeimbangkan PH dalam badan.


Istimewanya, teh hitam bila bercampur dengan garam buluh, ia akan menjadi ajen detoks untuk orang yang tidak lawas pembuangannya. Selain itu,


1. Membantu memberi tenaga extra untuk aktiviti seharian.
2. Membantu membuang toksin dari badan.
3. Sesuai di minum untuk ibu mengandung juga ibu yang menyusukan bayi. Membantu menambah susu badan.
4. Sesuai untuk pesakit kencing manis dan darah tinggi.


Kandungan Min Cha Tea :
Krimer bukan tenusu, Serbuk teh segera, Serbuk Whey (mengandungi protein susu), Maltodextrin, Garam buluh, Ekstra stevia, Sukralose, Mengandungi bahan penstabil sebagai kondisioner yang dibenarkan.


Cara penyimpanan :
Simpan di tempat yang dingin dan kering. Jauhi daripada cahaya matahari.


Cara penyediaan :
Tuangkan 1 sachet Min Cha Tea ke dalam cawan. Tuang air panas sebanyak 150ml. Kacau dan sedia di hidangkan.


Jadi tunggu apa lagi jom kurus dengan Min Cha Tea.


"Alternatif untuk teh tarik yang lebih sihat dan awet muda"



Nak MIN Cha Tea PERCUMA ?


Sekarang ni PROMO daftar ahli Rm47 dan dapat PERCUMA sahaja sekotak Min Cha Tea ni. Jom jadi sebahagian dari team Miss Lien. Sambil minum teh, sambil buat duit lebih. Miss Lien guide from zero to hero.


 Keistimewaan Min Cha Tea


Jangan tak tahu, teh hitam ni mengandungi polifenol membantu menurunkan berat badan. Konsisten sahaja minum. Rendah kalori pula tu. Kenyang sampai tengahari.



Mulakan hari kita dengan teh tarik yang selamat dan bantu beri kebaikkan pada badan.














Haaaa.. bestkan, selain rendah kalori, rasanya, aromanya sangat menambat hati dan tekak. Mudah di bawa ke mana sahaja dengan sachet yang kecil dan comel. Selit jer dalam handbag.










Fazura tak boleh tinggalkan Min Cha Tea.


Miss Lien pun tak boleh tinggalkan Min Cha Tea.



Manisnya minum Min Cha Tea.



Jom minum Min Cha Tea, drink like a celebri tea.

Sambil kerja pun boleh bawa Min Cha Tea ni. Selit jer dalam handbag, nak bancuh letak jer air suam.



Sentiasa ada permintaan Min Cha Tea ni.


Sambil rehat minum Min Cha Tea.



Tinggi permintaan Min Cha Tea ni.




Pergi hotel pun bawa Min Cha Tea. Mudah di bawa ke mana sahaja. Sachet yang kecil dan comel.
Fazura dan Min Cha Tea berpisah tiada.



Kelebihan Min Cha Tea


Keistimewaan garam buluh yang ada dalam Min Cha Tea.


Keistimewaan garam buluh yang ada dalam Min Cha Tea.



Terliur tengok Min Cha Tea ni😍



Eh ! Sekejap yer, Fazura call Miss Lien la😊
Nak ajak dating sambil minum Min Cha Tea la tu.



☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Sekotak ada 20 sachet.
Berat 1 sachet 13g.

Harga semenanjung Rm39.60
Harga Sabah Sarawak Rm41.60



Untuk pembelian teh tarik Min Cha Tea :

wasap 011-1040 0585

atau


atau


Jadi tunggu apa lagi jom kurus dengan Min Cha Tea.

"Alternatif untuk teh tarik yang lebih sihat dan awet muda"



#MinChaTea
#MinChateaMurah
#MinChaBizumer
#MinChaTeaPromo
#MinChaTeaFazura
#MinChaTeaGaramBuluh
#TehGaramBuluh
#TehTarik
#TehTarikGaramBuluh
#TehAwetMuda
#TehAntiOksidan
#AntiOksidan
#AwetMuda
#TehKurus
#TehKesihatan
#TehDarahTinggi
#TehKencingManis
#TehHitam
#TehSerbukWhey
#Detoks
#Detox
#BuangToksin
#GaramBuluh
#MinChaTeaPerlis
#MinChaTeaKedah
#MinCahTeaPulauPinang
#MinChaTeaPenang
#MinChaTeaPerak
#MinChaTeaTapah
#MinChaTeaSelangor
#MinChaTeaShahAlam
#MinChaTeaPutrajaya
#MinChaTeaCyberjaya
#MinChaTeaKualaLumpur
#MinChaTeaAmpang
#MinChaTeaKeramat
#MinChaTeaWangsMaju
#MinChaTeaCheras
#MinChaTeaDamansara
#MinChaTeaMelaka
#MinChaTeaNegeriSembilan
#MinChaTeaSeremban
#MinChaTeaPahang
#MinChaTeaKuantan
#MinChaTeaJohor
#MinChaTeaKelantan
#MinChaTeaTerengganu
#MinChaTeaSabah
#MinChaTeaSandakan
#MinChaTeaTawau
#MinChaTeaSarawak
#MinChaTeaMiri
#MinChaTeaKuching
#MinChaTeaBrunei
#MinChaTeaSingapore
#MinChaTeaSingapura
#MinChaTeaIndonesia



Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Kidivo Mandian Kanak-Kanak Bagus Untuk Kulit Sensitif


Kidivo Mandian Kanak-Kanak Bagus Untuk 
Kulit Sensitif 

Model cilik KIDIVO😍

The best body wash yang tak pedihkan mata, selamat digunakan untuk kulit normal, sensitif, ekzema dan mesra alam.

Lotion KIDIVO sesuai digunakan untuk kulit baby newborn hingga orang dewasa.
Bantu kurangkan gatal-gatal, ruam merah dan kerengsangan kulit. Lembut dan tidak melekit di kulit.


Jom ambil tahu apa itu KIDIVO.

KIDIVO kawan baik anak anda.





KIDIVO adalah produk baru 2019.

Produk yang unik :
πŸ‘‰ Formula istimewa dari bahan semulajadi
πŸ‘‰ Tak pedihkan mata dan ada ekstra tambahan lembutkan kulit
πŸ‘‰ Sesuai untuk kulit bayi baru lahir
πŸ‘‰ BEBAS sabun
πŸ‘‰ Sesuai untuk kulit alergik
πŸ‘‰ PH yang baik untuk kulit
πŸ‘‰ 100% TIADA plastik
πŸ‘‰ Mesra alam sekitar



KIDIVO selamat tanpa bahan kimia berbahaya.
✔️TIADA parabens
✔️TIADA petroleum
✔️TIADA SLS
✔️TIADA plastik
✔️TIADA silikon
✔️TIADA pewangi
✔️TIADA pewarna


Set rangkaian pelembut kulit bayi dan kanak-kanak.



Mandian KIDIVO diformulasikan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti ekstrak buah manggis dan minyak limau purut untuk membangkitkan rasa segar dan tenang.




Lotion KIDIVO.
Menggunakan 100% bahan semula jadi yang baik dan bagus untuk kulit bayi juga kanak-kanak. Lembut di kulit dan boleh digunakan bila-bila masa sahaja.

Kaya dengan ekstrak buah manggis dan manjakani yang tinggi anti oksidan, anti bakteria. Selamat digunakan untuk kulit sensitif dan normal.

Mengandungi vitamin E untuk memberi kelembapan pada kulit dan menggelakkan kekeringan kulit.

Minyak limau purut (bergamot) memberikan rasa fresh dan tenang. Bagi bayi dapatlah tidur lebih lena dan mimpi indah. 

Mudahnya lotion ni sebab tak perlu makan, telan mahupun meminumnya untuk mendapat manfaat yang optimum. Dan saya pula jenis yang suka bauan dan untuk luaran sahaja bagi anak-anak. Cukup hanya sapu dan urutan lembut sahaja. Senangkan.



Set rangkaian KIDIVO


KIDIVO tak pedihkan mata.


KIDIVO boleh digunakan dari kepala hingga badan.
Orang putih kata head to toe wash.


Yeayyyy.. Dapat tangkap KIDIVO.


Kami suka KIDIVO


Kami suka mandi dengan KIDIVO


KIDIVO is the best


 Jom mandi dengan KIDIVO


KIDIVO bagus untuk kulit saya


KIDIVO


Beri yang tersayang sesuatu yang baik dan bermanfaat.


Nak bagi KIDIVO secara PERCUMA jer !!!

Dengan pembelian one of any set PREMIUM BEAUTIFUL, boleh dapatkan KIDIVO secara PERCUMA.

Sambil jaga kulit anak, sambil jaga badan, bertambah kasih sayang ibu dan anak.



Nak oder untuk si kecil anda bolehπŸ‘‡

atau



Harga Semenanjung

KIDIVO Natural Head To Toe Wash 230ml RM54
KIDIVO Natural Mosturizing Lotion 125ml RM47


Harga Sabah & Sarawak

KIDIVO Natural Head To Toe Wash 230ml RM56
KIDIVO Natural Mosturizing Lotion 125ml RM48



Follow me :

FB :Mazlin Shohimi
IG : Mazlin_Shohimi
WWW.MAZLINSHOHIMI.COM



#Kidivo
#KidivoMurah
#KidivoBodyWash
#KidivoLotion
#KidivoGummyBear
#KidivoSeries
#SetPenjagaanKanakKanak
#SetMandianKanakKanak
#MandianKanakKanak
#LotionKanakKanak
#MandianTiadaKimia
#LotionBebasKimia
#Alergik
#MandianUntukKulitAlergik
#Ekzema
#MandianUntukKulitEkzema
#RuamMerah
#KulitKering
#EkstractManggis
#EkstractManjakani
#MinyakLimauPurut
#MelembapkanKulit
#HadiahBayiBaruLahir
#HamperNewBorn
#Hamper
#NoParabens
#TiadaParabens
#BebasParabens
#NoSLS
#TiadaSLS
#BebasSLS
#NoPetroleum
#TiadaPetroleum
#BebasPetroleum
#NoSoap
#TiadaSabun
#BebasSabun
#NoSilicon
#TiadaSilikon
#BebasSilikon
#NoFragrance
#TiadaPewangi
#BebasPewangi
#NoColouring
#TiadaPewarna
#BebasPewarna
#BergamotEssentialOil
#100%Biodegradable
#AntiBakteria
#MandianMesraAlam
#KidivoPerlis
#KidivoKedah
#KidivoPulauPinang
#KidivoPenang
#KidivoPerak
#KidivoTapah
#KidivoIpoh
#KidivoSelangor
#KidivoShahAlam
#KidivoPutrajaya
#KidivoCyberjaya
#KidivoKualaLumpur
#KidivoAmpang
#KidivoKeramat
#KidivoWangsaMaju
#KidivoCheras
#KidivoDamansara
#KidivoMelaka
#KidivoNegeriSembilan
#KidivoSeremban
#KidivoJohor
#KidivoKelantan
#KidivoTerengganu
#KidivoSabah
#KidivoTawau
#KidivoSandakan
#KidivoSarawak
#KidivoMiri
#KidivoKuching
#KidivoBrunei
#KidivoSingapore
#KidivoSingapura
#KidivoIndonesia
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeautifulMurah2019
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#AgentHaiO









Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus Teh pra campur dengan garam buluh. Fazura kata "Saya tak boleh tinggalkan Min...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.