Herba Maharani Jamu Ikat suami

Herba Maharani Jamu Ikat Suami 

JAMU VIRAL PALING FEMES DI DUNIA DARI 300 TAHUN YANG LALU !




KEGUNAAN HERBA MAHARANI

- Herba maharani membantu untuk hamil
- Herba maharani membantu untuk Cyst
- Herba maharani membantu untuk Fibroid
- Herba maharani membantu masalah keputihan
- Herba maharani membantu meRAPATkan
- Herba maharani membantu melancarkan darah nifas
- Herba maharani membantu menstabilkan hormon period
- Herba maharani membantu menghilangkan senggugut


Kaya dengan herba awet muda.







DiLULUSkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
 ( MAL 200144197 )

Disahkan HALAL oleh Pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan islam luar negara yang diIKTIRAF oleh JAKIM.

Sekotak cuma RM98.00 jerr !!!
Hasil berganda - ganda.

WA : 011-10400585

AGENT DIPERLUKAN DI SETIAP NEGERI !!!
CEPAT - CEPAT DAFTAR!!

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#TrustedSellerHerbaMaharani
#PencarianAgent
#PencarianRakanKongsi


Teruskan follow jika nak tau apa herba maharani ni? Bagus sangat ke? Hebat betul ke? Viral ????



Sambil minum kopi sambil masak tengahari tu, Miss Lien nak kongsi pengalaman mengamalkan #HerbaMaharani  sebelum tengahari menjelang.

Setelah bersalin anak ke 5, hormon dan period berubah teruk, kejap musim panas, kejap musim luruh, kejap musim sejuk, tak menentu. Sekali keluar kadang deras macam air terjun, kadang slow macam air paip. Terpikir bagaimana cara nak stabilkan balik hormon ni.

Terkawin dengan bisness Hai O ni, terjebak jual jamu Te Zhi Bai Feng Wan. Apa kebenda ni ? Hehehe.. Itu nama dalam bahasa cino, dalam bahasa melayu Herba Maharani ler. Viral jamu ni sebab ianya ikhtiar kita nak cegah sebelum merawat. Disebut juga #JamuJeratSuami , #JamuAbangSayang , #RahsiaKebahagiaanRumahTangga .

Ramai yang bagi feedback superb. Nak try lah. Betul ke boleh stabilkan hormon dan period aku ni, kata dalam hati. Oh my, oh my😱 tak habis satu kotak hormon dan period totally back to normal dan lagi tanjat bila darah yang kuar tu dah tak macam air terjun or air paip. Lancar tenang bagai air laut jer.

Banyak kelebihan biji - biji kecil Herba Maharani ni :
■ Memperbaiki kesihatan dalaman wanita.
■ Melancarkan peredaran / pengaliran darah.
■ Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur / irregular period flow.
■ Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut / period pain.
■ Mengurangkan masalah keputihan.
■ Rawatan herba (natural) untuk membantu kesuburan rahim wanita.
■ Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan ketika berpantang.
■ Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterone dan androgen wanita.
■ Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik, menjadikan badan lebih kepada awet muda (anti penuaan) dan lebih cantik.
■ Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
■ Meningkatkan kadar metabolisme badan.
■ Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan menjadi kurang lemau dan lebih bertenaga
■ Boleh diamalkan oleh kaum lelaki untuk badan bertenaga

Cuba dan rasai sendiri telan Herba Maharani ni, baru tau kesan superbnya macamana, kalau Maharani pun telan jamu ni, takkan kita yang rakyat biasa tak nak tau magic nya biji - biji cinta ni.

Kalo tak yakin jugak boleh tanya di kedai online www.mazlinshohimi.blogspot.com . Dah kompem yakin dan macamana nak dapatkan yang original, senang sangat datang pinang kat pintu 



#IkhtiarHamil
#SHOMBatuCaves
#HerbaMaharaniMurahMalaysia
#HerbaMaharaniMurahPutrajayaKualaLumpur
#HerbaMaharaniMurahShahAlamKlang



SOAL JAWAB TENTANG HERBA MAHARANI



SOALAN 1 - Siapa sesuai makan herba maharani

JAWAPAN : Semua wanita tidak kira peringkat usia 
                   sesuai makan herba maharani ni. Anak 
                   dara, wanita ikhtiar hamil, wanita 
                   berpantang selepas bersalin, wanita 
                   monopouse @ sedang mengalami 
                   simptom menopous boleh dan sangat -
                   sangat digalakkan untuk makan.



SOALAN 2 - Lelaki boleh ke makan herba maharani 

JAWAPAN : Boleh sangat, takde masalah orang
                   lelaki pun boleh makan herba maharani 
                   untuk membantu menghilangkan sakit 
                   pinggang, keletihan dan sakit - sakit 
                   badan. Fungsi utama herba maharani 
                   adalah untuk melancarkan peredaran 
                   darah. Namun begitu, Miss Lien lebih 
                   mencadangkan agar lelaki ambil herba
                   maharaja iaitu Celgynic Gold. 



SOALAN 3 - Apakah fungsi dan kelebihan herba 
                   maharani

JAWAPAN : Herba maharani membantu
                   menyuburkan rahim wanita dan sangat 
                   sesuai untuk ikhtiar hamil.

Herba maharani banyak membantu menyelesaikan masalah - masalah kesihatan yang dialami oleh golongan wanita masa kini seperti : Pcos, Cyst, Fibroid, Period tidak teratur, Keputihan, Period pain, Senggugut, Buang angin dalam badan, keletihan, lesu & macam - macam lagi..

Ianya juga dapat menghangatkan hubungan intim antara suami isteri dan menguatkan otot rahim / peranakan wanita untuk menghasilkan "kemutan" yang luar biasa.

Herba maharani juga sesuai di makan oleh ibu yang sedang berpantang bagi menggantikan pengambilan jamu.

Herba maharani dapat meningkatkan kadar metabolisme badan supaya lebih bertenaga & aktif.




SOALAN 4 - Adakah herba maharani mendapat                           KELULUSAN dari Kementerian 
                   Kesihatan Malaysia

JAWAPAN : Ya, herba maharani ada pengesahan 
                   oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

                   ( Ruj : MAL 200144197



SOALAN 5 - Adakah herba maharani HALAL untuk
                   dimakan

JAWAPAN : Ya, herba maharani telah dikaji dan
                   disahkan statusnya HALAL oleh 
                   Pertubuhan China Islamic Association 
                   yang merupakan salah satu badan yang
                   diIKTIRAF oleh JAKIM




SOALAN 6 - Apakah ramuan utama herba maharani 

JAWAPAN : Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional
                   yang berharga iaitu pati ayam hitam 
                   selasih, concha ostrea gigas, cornu 
                   cervus nippon, radix astragalus, 
                   membranaceus, radix panax ginseng, 
                   rhizoma, cyperus rotundus, radix 
                   angelica sinensis, radix paeonia 
                   lactiflora, radix rehmaninia glutinosa, 
                   rhizoma ligusticam chuanxiong, radix 
                   salvia miltiorrhiza, rhizoma dioscorea 
                   opposita & radix giycyrrhiza uralensis.



SOALAN 7 - Apa kesan sampingan jika makan herba
                   maharani 

JAWAPAN : Kesannya berbeza bagi setiap individu,
                   namun ada juga memberi kesan sedikit 
                   panas bagi orang yang tak biasa makan 
                   jamu.

Kesannya yang lain, bila makan herba maharani akan nampak lebih awet muda, menegangkan keanjalan kulit termasuk payudara, & mencantikkan pinggul



SOALAN 8 - Bagaimana cara makan herba 
                    maharani 

JAWAPAN : Makan bermula dari hari pertama
                   selepas period ( selepas kering darah 
                   period ) . Dimulakan dengan 25 biji @ 
                   50 biji dengan air suam setiap pagi 
                   sebelum sarapan ( bergantung pada
                  badan seseorang ). 

Jika terasa panas, kurangkan kuantiti bilangan ke
 10 - 15 biji sehari.



SOALAN 9 - Berapa harga sekotak herba maharani 

JAWAPAN : Harga sekotak herba maharani sangat 
                   berpatutan & murah

Sekotak ada 6 kotak - kotak kecil yang comel. Setiap satu kotak kecil mengandungi 50 biji.

50 biji x 6 kotak kecil = 300 biji

Hanya RM98.00 SAHAJA, 

Dapatkan segera, stok sentiasa kehabisan!



SOALAN 10 - Berapa lama penggunaan sekotak
                      herba maharani 

JAWAPAN : Sekotak cukup penggunaan untuk
                   sebulan ( sewaktu haid berhenti 
                   pengambilan herba maharani ).



SOALAN 11 - Bagaimana cara untuk mendapatkan
                      herba maharani yang original  

JAWAPAN : Anda boleh dapatkan herba maharani 
                   dari Miss Lien selaku agen sah. 

Call / sms / WA : 011-10400585

www.mazlinshohimi.blogspot.com

Anda akan dilayan sebaiknya.

#PremiumBeautifulShahAlamKlang
#HerbaMaharaniShahAlamKlang
#PengedarMaharani
#PemborongMaharani




TESTIMONI PENGGUNA HERBA MAHARANI



6 kotak sekali borong sebab tahu apa keistimewaan herba maharani nie pada kesihatan & kecantikan wanita.






Alhamdulillah, berjaya hamil dengan herba maharani, kita berusaha Allah menentukan.






Alhamdulillah, syukur sangat, terkejut, mengandung kembar terus, semua nie atas usaha konsisten herba maharani.






Alhamdulillah, happy sangat bila dengar ramai yang  preggy dengan mengamalkan herba maharani.






Suami hari - hari makin sayang!


CEPAT HUBUNGI,

Miss Lien
011-1040 0585

#PremiumBeautifulSeksyen7ShahAlam
#HerbaMaharaniSeksyen7ShahAlam
#HerbaMaharaniSabahSarawak
#JamuAbangSayang
#UbatKuat
#AwetMuda
#Senggugut
#Keputihan


WWW.MAZLINSHOHIMI.BLOGSPOT.COM



uollsss jap jangan larik mata alih ke tv. Nie nak habaq mai jap, tengok ni balik dari gua tadi ada peminat si Maharani pilihan maharaja, Maharani nie pun dari jaman naga jugak, ala kira - kira 300 tahun lalu, lama tak lama la sekarang jaman pajura kan, eh uolls ni kenal ker pajura tu siapa ? Ala yang selalu berdiri kat depan patung pakai baju senjata hitam tuuh.

Peminat misteri ni tetiba http://wasap.my/601110400584 nak beli maharani tanpa tanya apa khasiat, kelebihan, kekuatan, ke apa - apa la lagi😁

Miss Lien belum sempat nak letak api kat alam maya lagi peminat ni dah larik ketuk kat pintu wacap.

Eh uolls, Miss Lien belum habis lagi story naga ni mata hitam, mata putih uolls tu gi mana. K lah, nampaknya naga pun dah senyap, tidur la tue, penat kejar Miss Lien  tak dapat - dapat.

Layan gambo puteri Hang Lin pow tu yea.

www.mazlinshohimi.blogspot.com
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniPutrajayaKualaLumpur
#HerbaMaharaniShahAlamKlang
#IkhtiarHamil

===================================


Alhamdulillah, semuanya datang dari Allah SWT.
Asal cerita adik ain ni pinang Maharani dari Instagram shohimi_mazlin. Jauh nun di Pantai Timur tinggalnya, semua tu tidaklah menjadi maslahah pada zaman internet kini untuk dipinangnya Maharani.
.
.
Konsisten dengan pengambilan 25 biji sehari, setiap pagi sebelum sarapan. Mula telan tiada apa yang berlaku, setelah makan 3 ke 4 kotak kecil, ada keluar darah seperti darah haid katanya. Miss Lien bagitau maharani sedang bertindak dalam rahimnya. Ain pun ok jer la. .
.
Bile tinggal 1 kotak kecil, Ain pon oder sekotak besar yang ke2 kali. Tup tup Ain wasap bagitau dia buat test preggy and nampak dua line, Miss Lien kata preggy tueh, tapi Ain tak percaya. Esok gi jumpa doc dan disahkan preggy.
.
.
Bersyukur sangat, finally Allah makbulkan permintaan Ain. Alhamdulillah besar sungguh kebesaran Allah SWT.
.
.
Panjang lebar ceritanya.
Herba Maharani ada lagi, kalo ada yang nak pinang roger - roger http://wasap.my/601110400584 Miss Lien hantar pinangan sampai depan pintu rumah abam posmen, esok terus sampai.
.
.
www.mazlinshohimi.blogspot.com
.
.
#IkhtiarHamil
#HerbaMaharaniMurah
#JamuJeratSuami
#AmalanWanitaBekerjaya
#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurahPutrajaya
#HerbaMaharaniMurahCyberjaya
#HerbaMaharaniMurahKualaLumpur
#HerbaMaharaniMurahShahAlamKlang
#HerbaMaharaniSeksyen7Shahalam
#HerbaMaharaniMurahKedah
#HerbaMaharaniMurahPerak
#HerbaMaharaniMurahBorneo
#HerbaMaharaniMurahBrunei
#IkhtiarHamil
#JamuJeratSuami
#JamuAbangSayang
#JamuJeratSuami
#Kesuburan
#NakZuriatSendiri
#AwetMuda
#SetKesuburan
#Senggugut 
#JamuKetat 
#StabilkanHormon 
#LancarkanDarah
#HilangJerawat 
#HilangkanLenguhBadan
#ProjekBerjasaSambilMerasa
#SHOMBatuCaves

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


================================== 

JAMU PALING FAMOUS KAT DUNIA!
.
. *Herba Maharani Membantu Untuk Hamil.*
*Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.*
*Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.*
*Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.*
*Herba Maharani Membantu meRAPATkan.*
*Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.*
*Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.*
*Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.*
.
.
Kaya Dengan Herba Awet Muda.
.
.
Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
.
.
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.
.
.
#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniOriginal
#HerbaMaharaniMurahShahAlamKlangKualaLumpur
#NakHamil
#PeriodProblems
#KeputihanHilang
#KecutkanCystDanFibroid
#Senggugut
#AgentMaharani
#RahsiaRumahTangga
#FarajBecak
#FarajLonggar
#MalamPertama
#NakKurus 
#JamuKetat
#JamuAbangSayang 
#JamuJeratSuami .
.

Risik sekarang
wasap.my/601110400585
.
.


www.mazlinshohimi.blogspot.com



Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

No comments:

Post a Comment

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019. Special discount 50% untuk long girdle. Separuh harga yang tak pernah dibuat lagi. Term and ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.