Info Lengkap Premium Beautiful




Apa itu Premium Beautiful ?


Premium Beautiful adalah pakaian dalam kesihatan dan pembentukan kontur badan gabungan teknologi Far Infrared Rays ( F.I.R.). Ia pencetus revolusi pakaian dalam di Malaysia yang direkacipta khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Kajian mendapati kesan F.I.R. di dalam Premium Beautiful dapat memulih, merawat dan meningkatkan kesihatan tubuh badan apabila dipakai secara berterusan. Ia membantu badan terutama di bahagian payudara, pinggang dan pinggul dengan  betul agar lebih menarik, mempersona dan menawan. Ia juga dapat mencegah kanser payudara.












Keistimewaan Utama Premium Beautiful



1. Premium Beautiful ialah korset No 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita - wanita Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan pada tahap yang paling optimum. Ia bukan sekadar korset biasa, tetapi :



> Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran.

> Fokus 30% untuk pembentukan badan.

100% memberi keyakinan kepada wanita.

> Membantu melancarkan perjalanan darah dan
 meningkatkan kadar metabolisma dalam badan. Menariknya, ia mempunyai WARRANTY seumur hidup.

> Bermakna, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikkan. Ianya PERCUMA. Ia mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.



2. Mengandungi Far Infrared Rays ( F.I.R.).



>  Mendapat pengiktirafan antarabangsa  (American Chiropratic Assosiation ).

>  Pengiktirafan daripada pakar sakit belakang USA, Qubec dan Kanada.

>  Fabrik Akwatek dan Akwadyne yang selalunya digunakan untuk baju angkasawan.

>  Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, Premium Beautiful boleh memanaskan badan si pemakai. so tak ada la rasa sejuk sangat.

> Paling penting, MENYAH BAU BADAN si pemakai.



3. Setiap jahitan pada kain Premium Beautiful disulam dengan sejenis batu kristal yang dinamakan TOURMALINE dan ia menghasilkan gelombang Far Infrared Rays Technology ( F.I.R.). Itulah rahsia yang terdapat pada setiap jahitan Premium Beautiful sekaligus memberi kesan kebaikan pada si pemakai.



4. Mempunyai kuasa regangan 360 darjah dimana bila pakai Premium Beautiful korset, pergerakkan kita takkan kaku macam robot ataupun kayu. Kerana dengan kuasa regangan ini kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam, berzumba, beryoga dan sebagainya.



5. Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi korset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau tetulang korset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.








CIRI - CIRI DAN FUNGSI BAHAGIAN PADA PREMIUM BEAUTIFUL



1. LONG BRA






👙 Long bra premium beautiful sangat unik bila mana ianya di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dan beralih ke belakang.



👙 Tali bra premium beautiful pula sangat tinggi kualiti sebab pakai la bertahun lama pun, ianya takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Paling unik bila bra premium beautiful ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah sakit belakang.



👙 Bagi anda yang mempunyai masalah puting tenggelam, ia menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra premium beautiful untuk memastikan puting payudara kembali tegang bagi memudahkan proses penyusuan bayi.



👙 Ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful kerana sepanjang proses kehamilan ini anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra premium beautiful juga membantu proses aliran susu berjalan dengan lancar.




2. WAIST NIPPER ( BENGKUNG )



👙 Batang keluli memori ( ada 7 tulang kesemuanya ) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk . Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan - keselesaan sepanjang hari. Kesan 
' effect ' pemakaian kimono pada wanita Jepun ini diaplikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. Anda tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang / belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

👙 Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

👙 Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang ' boroi '.

👙 Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik - menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Sehingga kini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus - made in Japan bukan seperti tali biasa, tapi sangat kukuh buatannya.


3. LONG GIRDLE ( SELUAR )



👙 Inilah rupa bentuk long girdle premium beautiful. Kalau anda perhatikan, bentuk hadapan girdle ini sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Dimana peranan utama di bahagian depan long girdle ini adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sedikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 

👙 Banyak sangat peranan long girdle ini selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun. Premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagian peranakan wanita.

👙 Bahagian belakang long girdle premium beautiful ini pula, jika diperhatikan ianya mempunyai bentuk LOVE pada bahagian punggung. 

👙 Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur punggul yang sempurna. Sekiranya anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak.menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle premium beautiful ini untuk membentuk dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon.


Premium beautiful - korset cantik , korset sihat.
Ada orang cari premium beautiful korset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin. Banyak sangat gelaran untuk korset ni, ada orang panggil, set berpantang, set kurus, set kesihatan, korset abang sayang...

Walau apa pun panggilannya dan kegunaannya,tujuan utama korset pelbagai guna ini direka khas 70% selesaikan masalah kesihatan, 30% untuk kecantikan, 100% keyakinan.


Antara penyakit yang dapat dirawat dengan premium beautiful korset ini : 

Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak hamil / nak zuriat
Peranakan jatuh
Payudara kendur
Breast cancer
Period tidak teratur
Period tidak stabil
Hormon tidak stabil
Masalah emosi
Nak berkahwin
Nak badan cantik
Nak reshape body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan.
Bengkung moden
Set berpantang
Set bersalin
Mengetatkan vagina secara semulajadi.


Bila pakai kompem cik abang puas hati tersenyum sampai ke telinga. Badan cantik, hubungan semakin intim. Sebab tu orang panggil korset abang sayang.

Dapatkan dengan harga kasih sayang

Call / WA Miss Lien
011-10400585
#PremiumBeautifulShahAlam



CARA PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL

1. LONG BRA



👉 Sarungkan bra ke badan dan kemaskan 
( masukkan )  payudara ke dalam cawan bra.

👉 Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.

👉 Bongkokkan badan, tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak, dibawah lengan, lalu dibawa kehadapan dan masukkan ke dalam cup bra.

👉 Laraskan tali bra dan kemaskan bra ' cup ' supaya dapat kedudukan yang selesa.


👉 Betulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


2. WAIST NIPPER



👉 Kedudukan bengkung pastikan ' batu permata ' berada betul - betul di tengah badan. Pasang kesemua cangkuk ( position cangkuk memang di tepi badan ).

👉 Betulkan kedudukannya.

👉 Silangkan tali dibelakang, tahan nafas dan tarik tali ( membawa kesan pinggang meramping ) & bawa cangkuk kehadapan. Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

👉 Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.


3. LONG GIRDLE



👉 Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle. Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.

👉 Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan dan belakang & tarik lebihan lemak ke atas . Perbetulkan kedudukannya agar selesa. 

👉 Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih dan perit, bermakna girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa & nampak kemas sepanjang hari.

BERHATI - HATI !!!!!!

Kesemua cara pemakaian yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar dari agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa & tidak mendapat hasil yang diinginkan.





KEGUNAAN / KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET



👉 Ramai beranggapan bila sebut korset jer, mesti nak kurus, pinggang kecik. Bila pakai jer mesti ketat, susah nak bernafas dan pening kepala.

👉 Buat pengetahuan semua, premium beautiful korset ni memang sangat - sangat tak sama dengan korset kat luar sana. Kalau sarung korset ni CONFIRM tak nak buka dah, sebab sangat - sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang akan berbentuk mengalahkan che ta tau !!!

Sebenarnya, premium beautiful ni banyak sangat kegunaannya dan kalau Miss Lien bagitau mesti korang tak percaya sebab ianya bukan untuk kuruskan badan sahaja, tapi direka khas untuk membantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan diri.


Antara kelebihan premium beautiful korset ialah dalam menyelesaikan masalah kewanitaan seperti : 

*Migrain / sakit kepala
*Senggugut
*Period tidak teratur
*Period pain
*Cyst
*Fibroid
*Buasir
*Keputihan
*Batu karang
*Sembelit
*Gastrik
*Sakit belakang / slip disc
*Dapatkan berat badan ideal
*Hilangkan bau badan
*Nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan & senaman.
*Mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan & menganjalkan payudara yang kecil serta mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh. 
*Mengetatkan vagina / rahim wanita 
( tak perlu makan jamu bagai dah ).
*Mengurangkan kesan rekahan ( strethmark ) pada perut dan betis selepas bersalin.
*Bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan.
*Membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak.
*Menaikkan punggung yang jatuh dan leper.
*Membantu memperbanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusui bayi.
*Melambatkan pertumbuhan & pembiakkan sel kanser ( jika di peringkat awal, mampu menghapuskan sel kanser ).

Nak cari premium beautiful Cari Miss Lien
Top Agent Premium Beautiful Expert

011-1040 0585
#PremiumBeautifulShahAlam

WWW.MAZLINSHOHIMI.BLOGSPOT.COM





CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL



✖ Dilarang menggunakan syampoo @ losyen beralkali tinggi
✖ Dilarang menjemur pakaian di bawah sinaran cahaya matahari
✖ Dilarang menggunakan seterika
✖Dilarang menggunakan mesin basuh
✖ Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air.


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL



✌ Letakkan 1 penutup ' liquid wash ' dalam baldi yang berisi air suam.
✌ JANGAN guna sabun @ pencuci lain selain dari premium beautiful wash ( boleh dapatkan dari Miss Lien, agen sah ).
✌ Hanya rendam 10 minit sahaja sambil gosok gosok premium beautiful anda.
✌ Bilas dengan air bersih.
✌ Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari 
( elok di dalam rumah ). 

Premium Beautiful cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah..





MENGAPA HANYA BOLEH DICUCI MENGGUNAKAN PREMIUM BEAUTIFUL WASH SAHAJA ?


👍 Bersifat lembut dikhaskan untuk lingerie sahaja.
👍 Esktrak tumbuhan dan vitamin.
👍 Tidak melunturkan warna fabrik.
👍 Faedah kepada kelembapan kulit ( lembut & moisture ) - tidak mengeringkan kulit semasa membasuh.
👍 Menghapuskan bakteria dan bau.
👍 Keharuman bunga - bungaan 
( keharuman terasa seluruh bilik air ).


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRANDS. Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya. Produk yang sentiasa mendapat tempat di hati para wanita. 

Untuk dapatkannya, boleh hubungi Miss Lien agen sah & diiktiraf : 

011-10400585
#PremiumBeautifulShahAlam
# No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

WWW.MAZLINSHOHIMI.BLOGSPOT.COM





PREMIUM BEAUTIFUL - THE BEST BODY SHAPING LINGERIE



Kenapa Miss Lien suka sangat dengan premium beautiful korset ni? 

Jawapan : Sebab dari Miss Lien mula pakai sampai sekarang memang inilah korset paling sedap dipakai. Kalau tak pakai rasa BOGEL, hehehe.
Tak mudah meregang & sentiasa rasa dirangkul erat, rasa macam sentiasa dipeluk erat jer. Best sangat - sangat.




Hah, tengok tu, bukan Miss Lien sorang je yang kata premium beautiful ni best tau, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARDS 2015 pun mengakuinya. Simply is best !! 




Wahh, memang banyak sangat award Premium Beautiful korset ni. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 & disiarkan dalam majalah women's weekly. DiIKTIRAF sebagai produk SUPERBRANDS dan satu - satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang belakang terbaik serta rawatan slip disc.

FREE consultation & FREE fitting Premium Beautiful,

011-1040 0585
Miss lien
#PremiumBeautifulShahAlam




PREMIUM BEAUTIFUL - KORSET CANTIK, KORSET SIHAT



Ada orang cari premium beautiful ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk korset ni. 
Ada orang panggil,

👉 Set berpantang
👉 Set kurus
👉 Set kesihatan
👉 Korset abang sayang & macam - macam lagi.

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama korset pelbagai guna ni direka khas 70% untuk selesaikan masalah kesihatan, 30% untuk kecantikan & 100% untuk keyakinan diri.

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai ke telinga. Badan cantik, hubungan semakin intim. Sebab tu orang panggil korset ni, KORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang.

The real Premium Beautiful Expert,

011-1040 0585
#PremiumBeautifulShahAlam
WWW.MAZLINSHOHIMI.BLOGSPOT.COM







PREMIUM BEAUTIFUL FABRIC - TEKNOLOGI AKWATEK & AKWADYNE



Bangun pagi ni, teringat lupa jemur my BFF yang basuh malam tadi. Alamak memang tak selesa la jawabnya hari ni kalau tak pakai korset premium beautiful. Tapi saja jer tadi raba - raba korset premium beautiful yang tersangkut kat aircond. Rasa macam nak melompat bila raba - raba long bra, girdle semua kering. Wa wa wa... best 
sangat - sangat.

Terus sarung dan dengan confident je keluar kerja. Inilah kebaikan premium beautiful berbanding korset lain. Dengan fabrik akwatek & akwadyne ni memang cepat sangat kering. Anginkan kat kipas, tak sampai 2 jam kering dah. Fabrik ini juga yang di gunakan oleh penyelam dasar laut.


APA ITU AKWATEK & AKWADYNE? 

Premium beautiful dibuat dari fabrik akwatek & akwadyne yang berkualiti tinggi dan dijamin tahan bertahun - tahun lamanya. Secara umumnya, fabrik bersifat akwatek & akwadyne memberi keselesaan luar biasa yang boleh merubah mengikut keadaan samada dalam cuaca panas @ sejuk.


KEUNIKAN DAN KEISTIMEWAAN FABRIK AKWATEK & AKWADYNE

- Kadar penyerapan yang baik & mengalihkan kelembapan seperti air, bau, wap.
- Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca.
- Penyejukkan semulajadi dalam keadaan panas
- Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk.
- kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan.

PERBEZAAN Fabrik biasa dengan Fabrik Premium Beautiful ( akwatek & akwadyne )



PAKAIAN DALAM MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

- Reka bentuk strereoskopik sinar Infra Merah jauh berdasarkan potongan badan manusia berfungsi mendorong peredaran darah dan meningkatkan kadar metabolisme dengan cepat. Bila kadar metabolisma meningkat, darah berjalan dengan lancar dan banyak la lemak - lemak yang dibakar dengan cepat... Maka, makin cepat la SLIM UOLSS !!


Nak cepat kurus dengan serta merta, 
cepat & selamat, 

Call / sms / wa : 

011-10400585

#FreeFitting
#FreeConsultation
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulInternational





SEMUA WANITA WAJIB PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ???


Kenapaaa ????

☝Sebab semua wanita mengalami salah satu dari masalah - masalah seperti inikan. Tidak mengira usia, keturunan, pangkat mahupun status. 

Zoomm checklist 📋






MASALAH WANITA BELUM BERKAHWIN VS PREMIUM BEAUTIFUL

Senggugut
Migrain
Slip disc
Sakit pinggang
Nak berkahwin / bertunang
Nak badan cantik
Nak kurus & slim tapi malas bersenam
Nak kurus tapi tak boleh kawal makan
Mengurangkan masalah ketiak hitam & berbau


MASALAH WANITA BERKAHWIN VS PREMIUM BEAUTIFUL

Slip disc
Cyst / Fibroid
Peranakan jatuh
Vagina longgar
Rahim lemah
Breast kendur 
Menghilangkan keputihan
Lump / Breast cancer
Elakkan bengkak susu
Nak slim tapi menyusukan anak
Melancarkan peredaran darah
Mengurangkan masalah bau badan
Mengurangkan kesan rekahan ( strechmark / selulit )
Set berpantang modern cepat & berkesan pantas
Letakkan lemak pada tempat yang betul dan pelbagai masalah kesihatan.

InshaAllah...
Semua masalah boleh selesai dengan hanya sarung korset premium beautiful nie..


Kenapa mesti Premium Beautiful korset ??? Korset lain tak boleh ke ??
Haa.. sebab apa MESTI, WAJIB korset premium beautiful?? 

Sebab korset ni lain dari yang lain tue.



Ada 7 sebab mengapa korset ni MESTI, WAJIB jadi pilihan wanita sekalian.

1. Superbrands

2. Lifetime Warranty

3. FIR Technology ( infrared )

4. Fabrik akwatek & akwadyne

5. Buatan malaysia

6. 360 darjah pergerakan

7. Korset ONE STOP CENTRE - Direka khas 70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan.

Terpaksa sihat dan cantik!!

Nak sihat, cantik dengan mudah & murah ???



Berita baik buat semua yang dikasihi, 
PROMOSI istimewa sempena cuti sekolah

Harga asal premium beautiful Rm2800

Kini hanya,

Rmx,xxx


Penjimatan maksima sehingga RM880.
Dapatkan korset serbaguna pilihan no 1 dengan penjimatan maksima.

Korset baru yea, bukan stok clearance!! 
Promosi sah sehingga hujung tahun SAHAJA!

Call / sms / Wa : 

Miss Lien
011-10400585
( sementara stok masih ada )

#PremiumBeautifulShahAlam
WWW.MAZLINSHOHIMI.BLOGSPOT.COM


























Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

1 comment:

Premium Beautiful Murah 2018

Premium Beautiful Murah 2018 :  Kurus Sebelum Raya. SEMPAT KE NAK KURUS SEBELUM RAYA? InsyaAllah sempat lagi kalau mula sarung ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.