Min Kaffe

        MIN KAFFE ORIGINAL TERMURAH



Liputan Berita Harian (23 Mei 2019) mengenai Min Kaffe yang telah memenangi The BrandLaureatte SMEs Best Brands Award sebagai Most Established Brand Awards, BestBrand in Consumer - Premium Coffe.


Liputan Harian Metro mengenai Min Kaffe yang telah memenangi The BrandLaureatte SMEs Best Brands Award sebagai Most Established Brand Awards, BestBrand in Consumer - Premium Coffee


Salam Marhaban Ya Ramadhan!

Dengarkan pengumuman waktu imsak dan iftar serta iklan radio khas Min Kaffe sepanjang Ramadhan Mubarak ini melalui siaran radio Suria FM. Pengumuman khas Ramadhan ini dibawakan oleh Min Kaffe - Pemenang anugerah the BrandLaureate SMEs Most Established Brand in Awards, Best Brands in Consumer Premium Coffee!


#MinKaffe #SHOMRaya2019 #KopiGaramBuluh


















Belum tengah hari dah rasa mengantuk? Kalau ikut cakap mak, minum kopi tu memang disarankan untuk mengekalkan tenaga sepanjang hari. 

Dan jangan lupa pilih kopi Min Kaffe kerana ia membekalkan tenaga ekstra dan manfaat mineral dari garam buluh untuk melengkapkan diet Sahur anda.

Macam ni, #BarulahCun!

Untuk tips Ramadan, layarilah laman web #MisiKonfemCun:
http://hai-omarketing.com.my/misikonfemcun/misibadancun/

#MisiKonfemCun #KopiGaramBuluh #MinKaffe

































Set Kempis Perut (1)
Min Kaffe + Garlic Tablet











Set Kempis Perut (2)
Min Kaffe + Garlic Tablet + N'Licious/Pro Licious (New Product) + Shake Me














Nak tak??? Untung runcit 100% milik sendiri, ada bonus tiap bulan? 

PENGEDAR SUPER AGENT MIN KAFFE DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA.

Wasap Miss Lien
011-1040 0585

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#TrustedSellerHerbaMaharani
#TrustedSelerMinKaffeShahAlam


Nak habaq mai,
Min Kaffe nie memang banyak permintaan, dah setaraf international pun. Stok sentiasa kehabisan.
Berebut orang nak cari Min Kaffe ni, siang malam orang request.


Anda ada masalah :

Gastrik ?
Migrain ?
Tekanan darah tinggi ?
Kencing manis ?
Dan macam - macama lagi masalah dapat diatasi dengan minum Min Kaffe nie.


Min Kaffe ini juga sudah menjadi pilihan ramai selebriti tau ! Antaranya : 

 Jutawan internet Irfan Khairi,




Pengacara, selebriti Awal Ashaari




Pelakon, Datuk Jalaludin Hassan




Berminat,wasap :

Miss Lien
011-10400585

#BorongMinKaffeHargaMurah
#MinKaffeShahAlamSeksyen7




BORONG MIN KAFFE TERMURAH 2017


Makin hari makin meluas dan makin tinggi permintaan terhadap kopi magic mineral coffee @ min kaffe. Untuk anda yang tinggal di sekitar Shah Alam, seksyen 1 - 24 boleh dapatkan terus stok min kaffe nie pada Miss Lien 011-10400585.




Haa... sambil jaga anak pun boleh buat side income sebab semuanya dihujung jari sahaja. Siapa sangka, sambil - sambil kerja, jaga anak, boleh dapat income sama macam gaji tetap!

Orang - orang shah alam, yang nak belajar cara tambah pendapatan sekurang - kurangnya RM500 - RM5000 sebulan, boleh wasap : Miss Lien 
 011-10400585

Memang tak susah nak berniaga walaupun ada anak 10 sekalipun. Tak percaya? 



Haa... kan betul, hehehehe, anak Miss Lien 5 jew, tak ler sampai 10, meriah sungguh..



KELEBIHAN MIN KAFFE 

Mengawal selera makan
Mengurangkan nafsu makan malam
Memberi tenaga yang banyak
Pecahkan lemak semasa tidur
Pecahkan angin dalam badan
Turunkan kadar kolestrol
Melawaskan pembuangan harian
Meredakan stress
Meredakan gastrik
Mencegah sel kanser
Mencegah masalah jantung
Minuman tanpa gula
Mengandungi garam buluh
Kaya dengan mineral & magnesium
Anti oksida
Rendah asid


SIAPA YANG PERLU MINUM MIN KAFFE

Orang yang mengalami masalah : 
Jantung
Barah
Kencing manis
Gastrik
Asma / lelah
Migrain
Buasir
Atritis / Gout
Sakit sendi
Lesu
Insomnia
Diet
Sembelit
Dan bermacam lagi penyakit

PERLU minum Min Kaffe ini kerana diperkaya dengan khasiat garam buluh dari sumber magnesium & sangat sesuai bagi yang ada masalah kesihatan.


IBU MENGANDUNG BOLEH MINUM MIN KAFFE ?

Ibu mengandung
Ibu yang menyusui bayi 
Ibu yang dalam berpantang  

Sangat sesuai minum min kaffe ini kerana memberi kecergasan badan, perut berasa kenyang lebih lama dan juga menambah kuantiti susu badan.



TESTIMONI MIN KAFFE


Tue dia... kecik terus saizzz



Wooowww... perubahan yang sangat ketara 


Tak perlu tunggu lama untuk dapatkan kesihatan yang maksimum

Wasap Miss Lien
011-1040 0585

www.mazlinshohimi.blogspot.com

#PremiumBeautifulShahAlamKlang
#HerbaMaharaniShahAlamKlang
#MinKaffeShahAlamKlang
#NakKurus
#KopiKurus
#Melawaskan
#ElakSembelit


Bosan dengan menu sahur yang cliche setiap hari?

Apa kata kita cuba sesuatu yang baru tapi anak-anak pasti suka? Cubalah ayam goreng Min Kaffe! Unik kan kombinasi ayam dan kopi? Try dulu, sedap wei!

Inginkan tips pemakanan dan resipi yang menarik? Layari laman web #MisiKonfemCun di link ini:

Link Kempen: http://hai-omarketing.com.my/misikonfemcun/misibadancun/

Link Resipi (YouTube): https://youtu.be/8gRb70-BkBc

#SHOMRecipes #MisiKonfemCun #MisiBadanCun #ManisZeroKalori #ManisnyaTapiZeroKalori #CunMelecun #SHOMRaya2019 #MinKaffe #Sweetality #KopiGaramBuluh

Hari Ibu dan Ramadhan dalam bulan yang sama?

Jangan risau kerana kami ada menu terbaik untuk diberikan kepada ibu anda! Sediakan sendiri Kek Marble Min Kaffe dengan Sweetality yang sesuai dihidangkan untuk menyambut Hari Ibu atau juadah tambahan berbuka puasa.

Anda juga boleh mendapatkan resepi penuh dan juga menyertai peraduan melalui microsite #MisiKonfemCun kami. 

Inginkan tips pemakanan dan resipi yang menarik? Layari laman web #MisiKonfemCun di link ini:

Link Kempen: http://hai-omarketing.com.my/misikonfemcun/pelan-pemakanan-3/

Link Resipi (YouTube): https://youtu.be/V6VI43u3izU

#MinKaffe #Sweetality #KopiGaramBuluh #SHOMRecipes #MisiKonfemCun #MisiBadanCun #Sweetality #ManisZeroKalori



Teringin menikmati kuih tradisional untuk juadah berbuka puasa nanti?

Cubalah kuih kaswi Min Kaffe pula, dan kali ini lebih kurang kalori dengan adanya Sweetality! Elemen rasa kopi Min Kaffe pastinya membangkit lagi selera semasa berbuka, dan anak-anak pasti sukakannya!

Dapatkan produk-produk untuk membuat Kuih Kaswi Min Kaffe ini melalui microsite #MisiKonfemCun dan anda berpeluang untuk menyertai peraduan bagi memenangi hadiah menarik dari kami.

Link Kempen: http://bit.ly/pelanpemakanan2

Link (YouTube): https://youtu.be/oKfPiApGBgQ

#MinKaffe #Sweetality #KopiGaramBuluh #SHOMRecipes #MisiKonfemCun #MisiBadanCun #Sweetality #ManisZeroKalori




Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

No comments:

Post a Comment

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019

Premium Beautiful Raya 50% Murah 2019. Special discount 50% untuk long girdle. Separuh harga yang tak pernah dibuat lagi. Term and ...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.