Time And Money Freedom



Change Your Journey Life With
 Hai O Bisness


Cantiknya tarikh hari ni 18.01.18❤
Ada yang nak buat tarikh ni jadi tarikh terindah dalam Journey Of Life ?


Miss Lien sebenarnya mencari 12 ORANG yang SERIUS nak mula berniaga dengan kaedah free cost markerting.

Kriterianya simple je.

1) Ada kenderaan sendiri

2) Mempunyai modal/boleh sediakan/usahakan modal (boleh PM Miss Lien for this matter)

3) Ingin merubah kehidupan

4) Pandai guna smart fon, wajib ada facebook

5) Pendidikan tidak penting, yang penting memang nak bina savings dan tutup hutang piutang lama


( Personal coaching with mentor )


( Personal coaching )


( Group Coacing )


( Personal coaching dirumah jer )


( Personal coaching bersama rakan kongsi )


Apa anda akan dapat?

1) Personal coaching bisnes dari Miss Lien, how to set up business, sehingga how to grow your business.

2) Income bermula dari 4angka-5angka setiap bulan.

3) Miss Lien akan guide dan monitor sales bulanan bermula dari minimum RM20,000 sales sehingga ke RM100,000 sebulan. Ini adalah satu proses, tapi Miss Lien akan guide dari segi marketing plan dan bagaimana membina team!

4) Akan membina 1 empayar bisnes korang sendiri bersama team yang terdiri daripada stokis2/agent2 korang sendiri

5) Modul bisnes online disediakan! Tinggal nak share kat korang je.

6) Melancong ke luar negara 2x setahun

7) Slip income bulanan yang LAKU dgn bank

8 ) Gifts memang havoc seperti Swarovski dan sebagainya sebagai reward!

( Gelang Swarovski, mahal tue )


( Jam tangan )


Sesiapa sahaja boleh join biz nie, tidak kira lelaki mahupun perempuan.

Tak perlu komen disini, korang boleh terus PM or Wasap.my/601110400585


( Jom bisness )


 ( PROMOSI DAFTAR AHLI RM50 PERCUMA SEBOTOL SHAMPOO MARINE ESSENCE BERNILAI RM38, IBARAT ANDA BERDAFTAR HANYA CUMA RM12 SAHAJA ! )

( SIAPA TAK NAK BARANG FREE, ANGKAT TANGAN ! )


Kita niaga bersama insyaAllah!
Yang penting, berniaga biar sampai keluar RESULT yang diri sendiri puas hati!


wasap 011 - 1040 0585
www.mazlinshohimi.blogspot.com

FB = Mazlin shohimi
IG = Mazlin_shohimi

#SHOMBatuCaves
#ProjekBerjasaSambilMerasa

#PencarianProtege

===========================================================

Feel Free Everyday in My Life


Best sangat pagi - pagi bergolek dulu dengan anak sebelum hantar pergi nursery, tadika & sekolah. Cium bau masam manis anak - anak memang #AWESOME

Siapa nak semua tue???

Jika diberi pilihan,ofkos la 1st choice kita pilih anak - anakkan. So perkara yang nak dielakkan dalam hidup ialah 

FREE FROM PUNCH CARD!!

Letih kerja ikut masa yang ditetapkan, dengan hadap jem pagi petang, gaji ciput kerja berlambak dan macam - macam lagilah...

Letihhhhh.....

Zaman era teknologi moden yang semakin hebat ni, semua orang perlu ada pekerjaan kedua untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.

SIAPA YANG SESUAI???

Semua orang sesuai baik wanita ataupun lelaki. Suri rumah, wanita bekerjaya, yang belum berkahwin, menggangur, sangat - sangat digalakkan untuk jana pendapatan yang HEBAT, melalui produk - produk yang berkualiti keberkesanannya pada kesihatan tubuh badan, kecantikan sekaligus memberikan keyakinan yang tinggi pada diri.



MODAL ???

RM50 jerrr..

Dapat macam - macam benefit tau!

👍 Income RM1000 - RM5000
👍 Mudah duplikasi
👍 FREE online coaching
👍 FREE personal coaching
👍 FREE trip melancong oversea 2 kali setahun
👍 Kenaikkan bonus ikut prestasi
👍 Ada payslip
👍 Ada elaun untuk anak cemerlang belajar

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#TrustedSellerHerbaMaharani
#TrustedSellerMinKaffe
#TrustedSellerMinChaMilkTeaByFazura
#TrustedSellerHaiOGarlicTablet
#TrustedSellerMarineEsence



Modal tak ada?
Kalau nak tau, modal paling besar adalah diri sendiri. Diri sendiri kena kuat, bersemangat, rajin dan tidak putus asa. Modal besar sekali pun belum tentu dapat buat kita jadi seorang yang BERJAYA, kalau tiada usaha, tak buat apa yang guru ajarkan, tak dapat la capai matlamat untuk bebas kewangan nie.




Jom join Miss Lien untuk bina empayar perniagaan bersama SHOM (  Sahajidah Hai O Marketing  ). SHOM dah sediakan platform yang sangat bagus  dan banyak beri benefit untuk usahawannya. Ramai dah berjaya, lambat atau cepat pasti akan dapat jika disertakan kekuatan, kerajinan, semangat kental dan tidak putus asa. TRUST ME!!

Itulah sebenarnya penentu KEJAYAAN!

#PencarianProtege
#JanaPendapatanLebih
#IncomeKeDua
#HariHariCash


Jangan segan silu bertanya, tak tanya tak tau, sesat jalan.

Miss Lien sedia membantu sehabis jaya anda yang inginkan TIME AND MONEY FREEDOM.

Janji, pokok pangkalnya diri sendiri. NAK buat. Jika benar - benar nak ubah kehidupan, diri sendiri & keluarga, boleh contact :

Miss Lien
011-1040 0585

#JanaPendapatanDariRumah
#JomMulaBisnes
#FreePersonalCoaching
#FreeGroupCoaching
#FreeOnlineCoaching
#BisnesBermentor
#JanaKeyakinanDiri
#JualProdukViral
#IncomeKe2Masyuk
#CashHujungJari
#PartTimeOfMagic
#UsahawanMuda
#AgentWanted
#Distributor






Untuk Keterangan Lanjut Hubungi Hotline/ Whatsapp 011-1040 0585

No comments:

Post a Comment

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus

Min Cha Tea Tarik Bagus Untuk Yang Nak Kurus Teh pra campur dengan garam buluh. Fazura kata "Saya tak boleh tinggalkan Min...

 
Copyright © 2017 Mazlin Shomimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.